web analytics
Fotbal intern

Gata, l-au prins și pe Florinel Coman cu indisciplina. Să fie chit!

Slab înzestrații văd ce s-a întâmplat azi cu cei patru puști de la Dinamo drept un atac asupra clubului. Trebuie să ai 3 neuroni paraplegici să crezi asta, așa cum tot 3 neuroni trebuie să ai ca să comentezi cu una dintre următoarele ”Da, dar Tamaș bea mai mult”, ”Ete, na. Sunt mici, au voie, trece”, ”Dar măcar Petre a dat gol FCSB-ului” sau ”Dacă erau ai lui Hagi nu mai apărea nimic”.

Și, ca să nu rămână cumva datori, oamenii au găsit și una cu Hagi. Sincer, sunt dezamăgit. Mă așteptam să o găsească Ștucan sau unul dintre cei cu care joacă el ”Balena Albastră” în varianta ”Tragem în Hagi”. Dar nu, Ștucan a fost concentrat pe altele azi, probabil să admire editorialul ăla nereușit al lui Geambașu, motiv pentru care a fost nevoie de domnul Andrei Vochin.

Și ca să vedeți cum e cu scormonitul, iată de aflăm de la domnul consilier, grație intervenției la DolceSport: ”A fost doar un incident până acum, de când am venit noi la FRF, dar nu foarte grav”, spune. Nu foarte grav, mă gândesc. Băi, ce-or fi făcut nenorociții? Au băut bere în camere, au mâncat șaorma? Au chemat vreo gagică? I-au zis antrenorului urât? Continuă domnul Vochin, eu eram prins de ecran mai ceva ca la Revenantul. ”Atunci când era la U16, Florin Coman a plecat din cantonamentul din Birmingham…” NU MAAAAAAAAAAI POOOOOOOOOOOT! Haide, domnule Vochin! Dă-ne știrea! Rupe topurile, dezvăluie nebunia. Ce-a făcut Coman? A plecat la curve minore? A bătut un pakistanez? A vândut laptopul lui Burleanu? ”…a mers circa 100 de metri până la un chioșc și și-a cumpărat o ciocolată. Nu l-am exclus, dar i-am explicat că nu e OK”.

Vouă vă vine să credeți așa ceva? Omul ăsta a dat exemplu de indisciplină un puști de 14-15 ani care a mers 30 de secunde, adică 100 de metri, să își cumpere o ciocolată. Wow!

foto: Academia Gheorghe Hagi TV

8 comentarii

  • “Câne eram mic țineam cu Dinamo. Brăila e un oraș de dinamoviști.
    Mă uitam la meciurile din Liga 1, iubeam tripleta Claudiu Niculescu – Ionel Ganea- Ionel Dănciulescu” – Florinel Coman

    Gata, nu-l mai apara Scutariu.

      • Evident ca-l aperi, cum aperi tot ce tine de Hagi. Ma astept sa justifici cum are dreptate si cand zice ca Steaua e la nivelul lui Manchester United si Barcelona :)))

  • sa-l lingem in hirsiz pe hagi, aoleu, statuia, sa nu-l deranjam pe intelectual. Hagi in sus, hagi in jos, ce a facut hagi pentru fotbal n-a facut Marie Curie pentru omenire. 3.14zdai seama? Iar ne luam de REGE?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.