web analytics
Fotbal extern Fotbal intern

Gata cu plictiseala. Mâine sunt la emisiune, în direct la Ora Exactă în Sport

Eu credeam că reîncepe în februarie, dar nu-i așa. Mâine, de la ora 10:45, voi fi live alături de Lucian Lipovan la Ora Exactă în Sport la televiziunea Sport.ro. Sau, ca să traducem, ne-am plictisit suficient de plictiselile disponibile ca alternativă prin alte părțți și facem emisiune cum trebuie.

O să discutăm despre vrăjelile cu transferurile inexistente la Steaua, acolo unde fiecare ospătar angajat în presă propune câte un jucător, iar Radu Naum, care nu mai știe ce să fure, prezintă totul la TV ca pe certitudini. Discutăm și despre Balonul de Aur câștigat a țâșprea oară de Messi, că tot m-am uitat la ceremonia și la schimbul de plezanterii de acolo. Vorbim și despre transferurile lui Dinamo, situația de la Astra, problemele Pandurilor și alte chestii mișto.

În una dintre puținele emisiuni de la TV în care nimeni nu i-o suge nimănui.

8 comentarii

  • Nu stiu la ce te referi cand spui ca Radu Naum fura. Din informatiile mele chiar incearca sa verifice informatiile “pe surse”. Amuzant mi se pare altceva. Tot din informatiile mele, multe stiri sunt aduse in emisiune la modul urmator. Gigi Becali il suna pe producatorul emisiunii si-i da cateva informatii. 😀

  • Radu Naum completeaza tripleta de aur a dejectiilor umane cu pretentii de jurnalisti/moderatori tv. Ceilalti 2 fiind, bineinteles, Ivanovici si Samuila.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.