web analytics
Fotbal intern

Gata? V-a mințit Stoica Meme că Osmanlispor e echipă mare?

Realismul e rara avis prin birourile din… pff, era să zic Ghencea, doar că nu prea mai e voie pe acolo. Prin birourile de nicăieri. Din nou, nu îmi face plăcere să recunosc, însă cel mai aproape de adevăr e Becali, om care le spune pe bune. Ca și cu Osmanlispor ăștia pe care Becali spune că trebuie să îi spulberi. Și așa e, nu vă luați după Mihai Stoica producătorul de alibiuri care îi făcuse pe ăia de la Sparta Praga de ziceai că-s multipli campioni europeni și mondiali. Osmanlispor e o echipă mkay spre bună pe care orice campioană ori vicecampioană a României trebuie să o bată de să o stingă.

Sunt plecat din Românica, însă observ că se știe și echipa. Enache revine pe postul pe care își bate joc de fotbal, ăla de fundaș dreapta. Moke și Tamaș sunt centrali, foarte bine, iar Toșca ar fi pe stânga. Bourceanu și Muniru la centru, cu precizarea că din punctul meu de vedere Muniru este unul dintre puținii fotbaliști care n-au arătat vreodată, măcar într-un meci, că au valoare de o astfel de echipă. Popică-i veșnic pe dreapta, zice Becali, Boldrin e noul star și îi ia locul lui Nicușor, iar De Amorim, un alt transfer nereușit până acum, e pe stânga. Golu-gol e atacant pentru că altu’ nu-i.

Din păcate eu nu am să văd meciul live, voi fi în drum spre țară la ora aia, însă am de gând să îl văd în reluare. Așa că aștept orice fel de comentarii de la voi despre meci, mă ajută să îmi formez o părere.

boldrin

13 comentarii

  • Min. 46
    Arbitrul avantajează echipa oaspete eliminând cel mai prost jucător al acesteia, rușine domnule arbitru.

  • De acord, vicecampioana ar trebui să-i bată pe osmanli. Numai că vicecampioana n-a făcut deplasarea. E cu alte treburi pe la Bruxelles, Salonic, Wil, chimio, etc. Azi joacă un terci al ligii 1, cu o echipă care s-a întărit vara asta.

  • Nu-nteleg de ce consideri ca orice echipa care nu se bate la titlu in unul din cele 5 campionate majore este “carne de tun” pentru o echipa din Romania.Osmanlispor este o echipa majora dintr-un campionat superior cel al Romaniei si este o echipa care ca valoare este in jurul Stelei,nu este o diferenta ca cea dintre Celtic si Barca si nu stiu de unde ai tras concluzia asta?

  • Ar fi interesant sa spui si de ce ar trebui o echipa ” de top” din Romania sa spulbere turcaletii astia.Eu nu-i cunosc deloc, dar simplul fapt ca Szukala, care la Steaua ar fi parfum in aparare nu prinde nici lista Uefa iar Rusescu e mai mult rezerva cred ca spune ceva despre nivelul lor.

    Mi se pare ca suntem cu nasul pe sus in ultima vreme cand vorbim de echipe de afara care nu spun nimic ca nume ( o aroganta sinistra de genul celei a lui Reghe referitor la rivalele din Romania), de parca noi am avea nu stiu ce mari echipe.In realitate suntem modesti si saraci raportat chiar si la echipe de genul Gencerbirligispor, astia vin si ne iau jucatorii buni si noi luam tot felul de ciudati ieftini…

  • eu nu pot sa inteleg de ce o echipa talia Stelei nu isi ia un fundas dreapta de meserie si prefera sa improvizeze. Pur si simplu nu pricep de ce fac asta. Si de ce nu isi aduc si inca un fundas central clasic, nu Tosca, Mitrea sau Moke, proveniti din alte pozitii. Dar poate deaia MM e manager acolo si eu nu.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.