web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Gardoș, Tătărușanu, Pîrvulescu, Dănălache, Gabi Matei și alții, alături de campania ”Ajută-i să crească”

Vin cu primul update din 2017 legat de campania, una extrem de reușită până acum, prin care ne-am propus să ajungem la cel puțin 100 de tineri fotbaliști fără posibilități financiare din România. Între timp mai mulți fotbaliști au contribuit la campanie, așa că voi începe cu ei.

 • Florin Gardoș a trimis tricoul său de la Southampton, tricou cu autograf
 • Paul Pîrvulescu ne-a trimis tricoul de la St. Pölten
 • Ciprian Tătărușanu ne-a oferit o pereche de ghete de joc
 • Cristian Dănălache ne-a trimis, prin László Balint, tricoul lui de la Gyeongnam din Coreea de Sud
 • Kostas Mitroglou are la mine tricoul naționalei Greciei în care ne-a dat gol în barajul pentru CM2014
 • Gabi Matei ne-a trimis tricoul lui de la ASA Tg. Mureș
 • Dayro Moreno, fost jucător al Stelei, are un tricou la mine trimis de un cititor
 • Nicolae Ungureanu a semnat un tricou al Craiovei Maxima, ajuns la mine grație unor băieți de treabă
 • Paul Pîrvulescu e reprezentat aici și de un tricou de la Gaz Metan, oferit de un cititor
 • Ionuț Larie are un tricou semnat la mine, grație intermedierii făcute de Lucian Goian

Sigur, nu sunt toate, mai am lucruri oferite de fotbaliști pe care le voi prezenta în curând. Tot în curând vom licita din nou pentru ele, iar banii să fie transformați în ajutoare pentru cei mici. De asemenea, constat cu bucurie că mulți dintre ei țin cont de proiectul nostru pe termen lung și ne oferă constant echipamente sportive pe care să le folosim în beneficiul tinerilor fotbaliști. Și aici îi menționez din nou pe Alexandru Chipciu și pe Alexandru Maxim, cei care sunt principalul furnizor de ghete pentru copii.

Trebuie să mulțumesc și cititorilor blogului meu, oameni de ispravă, care au făcut eforturi pentru scopul nobil. Codruț Aioanei, antrenor la juniorii lui Villarreal, mi-a trimis din Spania două cutii mari cu echipament sportiv. A trimis ghete pe care le-au donat părinții copiilor de la el de la club, tricouri, șorturi și bluze de trening oferite de clubul CD Cabanes grație amabilității directorului sportiv Manolo Ramos. Prietenii lui, Carmen și Bogdan, au oferit alte 6 perechi de ghete.

Trebuie să le mulțumesc, chiar dacă au cerut să rămână donatori anonimi, cititorilor prieteni din Brașov, Botoșani, Iași, Suceava, Arad, Timișoara și Cluj. De asemenea, celor din străinătate care au cumpărat și au trimis echipament din Dubai, din mai multe locuri din Germania, Austria, Marea Britanie, Spania, Franța. Și lista e lungă. Le mulțumesc tuturor și dacă am uitat pe cineva îmi pare rău!


AJUTĂ-I SĂ CREASCĂ!

Continuăm campania prin care vrem să ajungem la 100 de tineri fotbaliști fără posibilități financiare, așa că apreciem ajutorul tuturor. Puteți contribui cu bani sau cu echipament sportiv astfel:

 • RO23INGB0000999902853364 – în LEI
 • RO92INGB0000999901128432 – în EURO

Conturile sunt pe numele Cristian Scutariu, la ING Bank
Dacă vreți să trimiteți ghete, mingi sau orice alt echipament sportiv, puteți să o faceți pe adresa: str. Nerva Traian 3, etaj 1, sector 3, pentru Cristian Scutariu

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.