web analytics
Fotbal extern Fotbal intern

Mă gândesc să-mi fac emisiune zilnică pe net. Mă gândesc serios

Că și așa nu prea avem la ce să ne uităm la TV, ce-ai zice dacă mi-aș face o emisiune pe net? Să fie zilnică, să fie dimineață după emisiunile Sport.ro și ProSport (deocamdată) și să fie mult mai mișto decât orice se poate vedea acum. Nu ar trebui să fie greu să fac un studio, virtual eventual, și de o cameră cu care să fac un stream de calitate. Văd că blogul ăsta e citit zilnic de un număr mare de oameni. Dacă măcar jumătate s-ar uita la emisiune cred că aș avea succes.

Să fie o emisiune cu nerv, să nu adormim împărțind bezele în stânga și în dreapta. Să dăm de pământ cu sportivii atunci când o comit și să reușim să lăudăm argumentat atunci când e cazul. Am și invitați pe care aș putea să îi aduc în treaba asta și care să fie relevanți, nu așa cum sunt majoritatea celor care scapă salivă în colțul gurii pe la unele emisiuni de la TV.

Ce-aș avea de pierdut?

cristian scutariu tv

8 comentarii

  • Foloseste blogul pentru a interactiona si cu noi, 5 minute sa se vb pe subiecte propuse de cititorii tai. Poate seara ar fi mai indicat. Unii (majoritatea) mai “munceste” dimineata. Daca reusesti sa pastrezi acelasi tupeu ca pana acu sigur o sa reusesti.Succes!

    • Toata lumea munceste dimineata si, cu toate astea, emisiunile de dimineata de la tv au super audienta

    • esti mai echilibrat decat tradeaza usernameul cu care comentezi. asa e, sunt constient de faptul ca nu sunt suficient de moderat pentru a modera o emisiune la tv. pe net insa… 😀

      • Mdea..De Costica Budescu nu zici si tu ceva? Chiar sunt curios. Iordanescu nu trebuie acuzat inca de neconvocarea lui Budescu pentru ca lotul nu a fost anuntat inca. OFF TOPIC: Am citit ieri articolul excelent al lui Stucan cu cele 11 motive pt care nu mai vine lumea la stadion. Erau enumerate diferite tipuri de specimene. As vrea sa imi spui daca nu cumva consideri ca a omis bizonul de presa…genul de ziarist lingau, spagar, partinitor, drogat..drogat nu stiu. Eu urmaresc talk-shouri sportive pentru ca mi-a intrat in sange. Daca as fi sanatos la cap nu as avea cum sa urmaresc aceste dovezi clare de linguseala. Nu dau exemple de moderatori. Ideea e ca atunci cand ii vezi pe aia ca vorbesc despre fotbal, parca nici la stadion sa vezi ftbl nu te-ai mai duce.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.