web analytics
Opinie

Gabi Iancu, îți plac țâțele lu’ Roxana Vancea? Atunci fă-i un bine și trage-i un capac

Mooaaaa, Scutariule misoginule care îndemni la violență față de sexul frumos și gingaș și slab. Da, mă, DA! Îndemn! Când văd prostie precum în cazul următor. Fiind niște ordinari cititori de cancan sunt sigur că știți că stelistul Gabi Iancu învârte niște treburi prin Roxana Vancea. Cum adică cine e Roxana Vancea? E fata aia care s-a remarcat prin aptitudinile de a recita prognoza meteo reușind să își mențină echilibrul deși poartă vreo paișpe kile de țâțe. Bravo lor, maică! Ie tineri, ie fromoși, nu zic nimic că iar mă acuză nea Adrian Porumboiu că mă cert cu fotbaliștii pe femei.

Ideea e alta. Tot văd prin presa asta de calitate articolașe cu motociclista Vancea. Se pare că fătuca e cu mobrele, mi-a atras atenția și am intrat și eu la dumneaei pe facebook să mă uit. Doamne-Dumnezeiașule! Dincolo de faptul că merge pe o sportivă, deh!, nu mă gândeam la altceva. Femeia e fix nebună la cap. Are poze cu ea pe motor, are și filmulețe și am stat cu pielea de găină cât m-am uitat la ele.

Băăăă, Roxanoooo! Dacă eram în locul lui Gabi Iancu te zvântam. Pune, bă, ceva mănuși pe mâini. Și niște pantaloni cu protecții. Și niște ghete de motor. Știi că pielea pe asfalt miroase a mititei Cocoșatu’ la frecare? Știai că dacă, Doamne-feri!, cazi cu blugii ăia rupți și îți faci praf picioarele o să mori de foame?Fo real mori de foame, nu-mi imaginez că te mai angajează neațacurazvanșidani dacă ești plină de cicatrici.

Și chiar așa prost merge meseria ta, oricare ar fi ea, de nu-ți permiți o motocicletă mai safe decât CBR-ul ăla din 1907? N-are ABS, n-are control al tracțiunii, are doar putere. E periculos ca dracu’ dacă nu știi ce faci.

roxana vancea motocicleta

foto: prin amabilitatea wowbiz

9 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.