web analytics
Fotbal intern

Frodo Baggins, Pintilii nr. 1 și MM în poziția Stoichiță

Mi-a scris cineva că fix înainte de schimbarea lui Achim, MM Stoica a fost prins pe camere cu telefonul în bot. 🙂 Ce ziceți, l-a schimbat Becali pe Achim cu Florinel Coman? 🙂

Ce mi-a plăcut Botoșaniul în sezonul ăsta și ce modest au jucat azi. Ciudată scăderea asta, deși bruscă nu putem să îi spunem, că deunăzi i-a maltratat Chiajna cu 3-0 lângă București. Oricum, cine a văzut Botoșaniul sezonul ăsta nu se aștepta la o asemenea prestație. În condițiile în care FCSB n-a forțat prea tare, doar și-a făcut treaba.

Marius Avram e slab rău de tot. Slab și văd că și puțin nesimțit, până o să-l ia și pe ăsta un Ionel Ganea 2 să dea cu el de pământ. Nu înțeleg cum rezistă câte unii ani de zile arbitrând în halul ăsta. Asta dincolo de faptul că e caraghios, zici că e Frodo pe ciuperci în Amsterdam, așa țopăie..

Pintilii a fost, din nou, absolut impecabil. Mă crucesc și acum când mă gândesc că rupții ăștia voiau să îl dea afară, că nu mai poate. Păi Pintilii, la cum joacă acum, n-are rival în Filip, Nedelcu, 0 Popescu sau orice alt individ care ar putea juca acolo.

Bun de tot Moruțan, păcat că n-a jucat, sigur s-ar fi descurcat de minune. 🙂 Doar eu am numărat 8 mingi pe care Pintilii i le-a luat dintre picioare.

Despre accidentări am scris în pauză. Repet, pe scurt. Bălașa a suferit încă o accidentare serioasă, Budescu n-a venit la meci pentru că a simțit ceva la mușchi, Gnohere parcă arăta și el ceva la pulpă la ieșire. Amatorii își găsesc loc în staff-ul FCSB fără probleme.

De Alibec mai știe cineva, ceva? Gata? I-au pus cruce? Nu mai e bun? Uitați-vă un pic pe compilații video cu Alibec la Astra ca să vedeți ce jucător au nenorocit amatorii ăștia de doi lei.

2 comentarii

  • Orice ai zice, zi-mi UN MECI, unde Botosaniu lu nea finantatoru ala mustacios nu a stat capra cu FCSB?

    Joaca bine Botosaniul dar nu cu FCSB. Era 2 solist de pe Jupiter…

    P.S. Chiar astept sa-mi zici un meci unde Botosani a jucat contra FCSB.:)

  • Te salut ,

    ai dreptate ….dar , ALIBEC cand s-a dus la FCSB nu stia ca astia sunt golani ?
    eu cred ca si a asumat ….

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.