web analytics
Fotbal intern

FRF și Cupa ”Nimeni La Meciuri”

Azi se joacă ultimele partide din turul 4 al Cupei României, competiție organizată de FRF. Am și eu câteva mențiuni, dacă îmi este permis:

ora de începere pentru majoritatea partidelor e 16:30. Cine vine pe stadion la ora aia? Scopul nu e de a aduce oameni pe stadion? Câți își pot lua liber de la muncă? Eh, nu contează, lasă că trece!

Steaua joacă împotriva Concordiei Chiajna. Singura echipă din Liga 4 rămasă în competiție întâlnește poate cel mai puternic adversar posibil. Nu faceți greșeala să credeți că ilfovenii sunt slabi.

Singura absență importantă e cea a lui Dobrosavlevici, cel care ar fi suferit o fractură. Însă citesc pe Liga2.ProSport.ro faptul că ilfovenii i-au luat recent pe Tîrcoveanu, pe Batin, plus alți doi jucători bunicei de liga a doua.

Pe lângă cei de mai sus, Chiajna mai are în lot jucători cunoscuți precum Albu, Dumitraș sau Grădinaru. Fotbaliști care au meciuri multe în Liga 1!

Meciul nu o să fie la TV, dar o să fie disponibil online, live pe canalul de YouTube al Stelei.

Se joacă pe stadionul din Berceni, un stadion mișto, puteți ajunge cu mașina astfel.

În faza asta a competiției pe care FRF o ascunde sub preș mai joacă și Petrolul, în deplasare cu Sportul Snagov, dar și Rapid, acasă cu Dunărea Călărași.

9 comentarii

  • Scuze, dar nimănui nu-i pasă de clona comunistă csa ! in rest multă sănătate.

  • Având în vedere Cristi, ca marea majoritate a echipelor nu au nocturna, (sau în cazul de fata, nici nu mai știu dacă e funcțională), mai târziu de 17,30 nu cred ca puteai pune meciurile. În cazul prelungirilor și eventual penalty urilor, nu mai ai vizibilitate deloc.

    • 17:30 e o ora la care lumea are, in general, 30 de minute dupa finalul programului. La 16:30 cine are liber?

      • Asta zic, conta o ora, dar mai mult nu. Dar având în vedere ca este foarte departe meciul, nici cine ieșea la 5 nu știu dacă ajungea la meci.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.