web analytics
EURO 2016

Franța – România. Deschidem EURO cu Andone, Stanciu și Popa, sper!

Deschidem EURO 2016, teroarea mea cea mai mare e aia că ne facem de râs în fața unui număr uriaș de telespectatori. Sute de milioane! Nu vreau să se întâmple asta, sper să fie altfel, dar mă îngrozește gândul.

Dacă mai sper ceva, atunci aflați că sper să îl văd pe Andone în atac, pe Stanciu în spatele lui și pe Popa în dreapta. Orice variantă care nu îi cuprinde pe cei trei e cruntă. Dacă îl văd pe Torje dau pe N24, mă uit la un serial turcesc. Pfff, turcesc… Ca echipa la care NU joacă el.

Încă nu mă sperie Giroud, Griezmann sau Payet! Nu știu de ce, probabil pentru că nu i-am văzut prea des sezonul ăsta, dar nu mă înfioară gândul că apărarea noastră se va bate cu ei. Nici pe francezi nu îi văd favoriți la câștigare, așa cum văd alții. Chiar, pe cine vedeți câștigând EURO?

Trebuie insistat la centralii Franței. Rami ăla e opțiunea a patra a lui Deschamps, după Sakho, Mathieu și Varane. Ca și cum am juca noi cu Andrei Marc de la Dinamo. Sigur, e ok, dar nu se compară cu Chiricheș. Deși, focu’ la Rami.

Mă, și dacă-i batem? Dar nu așa, oricum. Să îi batem masiv, crunt, să fie o victorie de proporții biblice, să dea L’Equipe copertă neagră a doua zi. Să plângă copiii francezilor în tribune, ca blondul ăla de la Sevilla după golul lui Nicoliță cu Betis. Să se stringă luminile pe Ceanzelize.

Am discutat ieri cu voi variantele de pariere de la Winmasters. Am stabilit că punem bani pe 2pauză/Xfinal la cotă 25. Mai punem pe Franța – România 0-2 la cotă 65. Și pe over 3.5 cartonașe în prima repriză pentru noi, cotă 17. Ce mai pot paria, am bani de cheltuit în contul Winmasters.

17 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.