web analytics
EURO 2016

Franța – România 2-1. Eu zic că Pintilii e zeu și că Tătărușanu trebuie să ne lase. Definitiv!

Ne-au bătut și n-ar fi trebuit, cu un portar decent ieșeam mai bine din meciul ăsta cu o națională de mâna a doua pe plan european. Franța asta, favorita voastră la EURO, o să fie spulberată de echipele bune.

Pintilii a fost dumnezeiesc, a fost cel mai bun român de pe teren! Extraordinar recuperator, bătăios, insistent, pase scurte exacte, efort de erou. Sunt mândru că avem un mijlocaș central care poate să arate așa la nivelul ăsta!

Nesimțitul ăla de Kassai trebuia să dea fault în atac la golul lui Giroud. De acord, a fost nesimțit. Dar nu așa se iese, Tătărușeneee! Ieși cu pumnii în față, cu genunchiul sus, incomodează-l!!! Kassai, cât mai e S€oru’, șerifule?

Nicușor și-a făcut treaba, a fost decisiv în treaba lui acolo, a scos penalty. O să ziceți că e prea puțin, dar vedeți că a ieșit de pe teren într-un moment în care avea cei mai mulți kilometri alergați!

Cariera lui Patriche Evra a fost încheiată în această seară. Să te dribleze, nunu!, sa te umilească Popa, Stanciu și Săpunaru în dribling în halul ăla… Muhahahahahaha! Morți bătrânii de pe benzile Franței. Lați, rupți, jucători care s-ar bate pentru un loc la CSMS Iași. Cu șanse mici.

Răzvan Raț a fost pământ de flori, bă tată! Premiem jucători pentru întreaga carieră, Raț nu are niciun argument pentru prezența la EURO. Păcat! L-ați văzut pe Bogdan Stancu? Și-a rupt plămânii să joace fundaș stânga, săracul!

Băi, Stancule, băi! Dă, tată, tare în ea. Rupe plasa aia, rupe-i coastele lui Lloris. Ratează, dar măcar dă în bară, dă peste, nu trage pe jos târșâit. Nu-ți dai seama ce mare era să ajungi. Te lua Ankaraguku de la Genclerbiglicici imediat! Măcar dacă rata, Chipciu o dădea peste de acolo, îl iertam mai ușor. Dar nu rata!

UEFA a dat 60.000 de bilete către sponsori, motiv pentru care atmosfera a fost una de căcat. Și dintre românii de pe stadion, 80% au fost pile, bilete prin FRF, prin sponsori. Nu am nimic împotrivă să dea bilete damogea, dar faceți, bă, atmosferă! Că era să adorm!

5 comentarii

  • Pe bune ca l-ai vazut pe Payet mediocru? scoatem golul din discutie, doar nivel de joc pana atunci.

  • Eu cred ca am ajuns să sperăm datorită lui Tatarusanu, chiar dacă îl văd vinovat la golul unu. Stanciu a fost slăbuț, Andone pare mai fotbalist când urmărește mingea decât atunci când e în posesia ei, Popa a fost șters, Rat mă face sa vreau să-l văd ai pe Filip măcar odată, Pintilii ii este intr-adevar net superior lui Hoban.
    De Evra mi-a fost efectiv milă, ca zboară Popa pe lângă tine e una, până la urmă și Alba a patit-o, dar sa-ti scoată plămânii Sapunaru e prea mult.
    Dacă se termina 1-1 francezii erau făcuți muci în presă lor de mâine.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.