web analytics
Diverse

FOTO | Noile Samsung Galaxy S7 și S7 Edge au fost lansate

Samsung învață de la Apple și reușește să facă milioane de oameni să fie geană pe un live stream pentru lansarea importantă a noului S7. M-am uitat și eu, a fost frumos. A zis frumos domnul D.J. Koh, șeful diviziei telefoane mobile, mi-a plăcut engleza lui învățată acum 40 de minute. 🙂 Toți cei prezenți la lansare, câteva mii de oameni, au avut un dispozitiv VR pentru prezentare. Nice touch!

samsung s7 s7 edge

Telefonul? Cred că e cea mai previzibilă apariție din istoria Galaxy. Asta nu e neapărat de rău, S6 e un produs superb, nu e ușor de întrecut. Noul S7 are un procesor Exynos 8890 octa core și vine cu 4GB de RAM față de 3GB RAM la S6. În rest, se revine la protecție IP68 apă și praf, așa cum a fost Samsung S5 și de care n-am avut niciodată nevoie. Camera, 12 MP pe spate și 5 MP cea frontală, aștept să văd detalii mai multe de la specialiști. Ah, și revine slotul pentru card microSD.

samsung s7 camera

Ei spun că au lucrat mult la abilitatea de a face camera potrivită pentru lumină redusă, pentru noapte. Au făcut o comparație între camera S7 și camera de a iPhone 6+, iar Samsung câștigă clar.

Wow, cică primești un Gear VR la pre order pentru noile S7 și S7 Edge.

Bateria crește la 3000 mAh la S7 și la 3600 mAh pentru S7 Edge. Cică ”poți să vezi un sezon întreg de Game of Thrones” cu o singură încărcare.

10 comentarii

  • The Galaxy S6 and S6 edge have the world’s first 14nm Exynos 7420 mobile processor providing increased processing speeds. The 14nm FinFET Exynos 7420 Octa-core processor shows speeds of 2.1 GHz for Cortex-A57 cores and 1.5 GHz for Cortex-A53 cores. doar zic

  • nu vad de unde nevoia asta de slot pentru microSD…orice telefon acum are minim 16GB.. nu e suficient?eu am 32gb pe S6 Edge si e mai mult decat suficient, cu o galagie de aplicatii si poze nonstop

    • S6 nu vine cu mai putin de 32 de giga, dar chiar si asa au fost nenumarate plangeri pe treaba asta. lumea vrea spatiu mult.

  • Pai S6-le l-am luat ca nebunul in ziua lansarii, am stat ca americanul la coada. Nu mai fac prostia asta, oricum.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.