web analytics
Diverse

FOTO | Nicolae Dică, telefon arestat de soție? ”Pentru toate curvele, jocul s-a terminat!”

Bucureștiul e destul de dificil de gestionat. Mai ales dacă ești reprezentant vizibil al FCSB, cel mai apetisant club de fotbal din Liga 1. Au pățit-o fotbaliștii de-a lungul timpului, au pățit-o și oficialii clubului. Acum, se pare că o pățește și Nicolae Dică. Pe contul de WhatsApp al antrenorului FCSB a apărut de câteva zile, cam de la plecarea în cantonamentul din Spania, ceea ce pare să fie ”amprenta” soției.

”Pentru toate curvele care aveți acest nr de tel. jocul s-a terminat..semnat soția..”

Ok, dincolo de faptul că e ușor penibil, de fapt penibil rău, Nicolae Dică are un număr de telefon care pe WhatsApp are descrierea asta. Adică oricine îl are în agendă poate vedea mesajul soției. Pe numărul ăsta poza de profil e cu Dică sărutându-și soția, pe celălalt număr al antrenorului e doar o poză cu doamna Dică.

Numărul în cauză îi aparține sau i-a aparținut lui Nicolae Dică, cu certitudine. Oamenii de fotbal au numărul ăsta în agendă, am verificat! E numărul de telefon pe care îl are de multă vreme, număr folosit și de jurnaliști pentru interviuri, am verificat și asta! Acum nu mai funcționează pentru apeluri, însă funcționează pentru WhatsApp, statusul ăla a fost updatat în urmă cu trei zile. Adică atunci când Dică a plecat în Spania, în cantonament.

UPDATE: Un reporter ProSport l-a sunat pe Dică. Dică a zis că nu e numărul lui, că n-a fost niciodată! La câteva minute după ce a închis, poza a fost ștearsă, statusul la fel. 🙂 Nu e numărul lui, da! 🙂

Da, știu. Oameni suntem, facem greșeli, ce legătură are cu fotbalul? Păi, are! Irosirea energiilor pe probleme de tipul ăsta, probleme care duc la conflicte de genul ăsta, afectează performanța. Uitați-vă la Enache, cel care a trecut printr-o situație asemănătoare.

12 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.