web analytics
Fotbal intern

FOTO | Cine-i fotbalistul? Îl recunoști după pozele din copilărie?

Au fost mai multe mesaje în care oamenii s-au prins despre cine e vorba, dar și încercări puțin pe lângă. Plus unele amuzante, vezi ”Kolo Toure” sau ”Clarence Seedorf”. Fotbalistul pe care l-ați văzut în pozele din copilărie e Alexandru Maxim, cel care are într-un vestiar de la stadionul Ceahlăul un adevărat ”altar” făcut de antrenorul lui din copilărie, de pe vremea în care juca fotbal la CSS Olimpia Piatra Neamț.

Tricourile lui Maxim din vestiarul Ceahlăului / Foto: Mihai Birău

Hai să vedem care dintre voi e mai priceput în a recunoaște fotbaliști din România. Mai jos puteți vedea niște poze vechi în care apare unul dintre fotbaliștii în activitate ai României. Indicii nu vă dau, c-ar fi prea ușor. Dar vă zic doar că e unul dintre cei mai tehnici jucători de fotbal de la ora actuală și că prima lui apariție ”modernă” în ProSport s-a petrecut după un meci în care i-a umilit în dribling pe doi dintre jucătorii Stelei de atunci.

Pozele sunt de la primul lui antrenor și ca detalii avem așa:

  • era foarte bun la învățătură, nu avea voie la fotbal decât dacă își făcea zilnic temele. Asta l-a ajutat să fie premiant, cu premiul I, în școala generală
  • sub biroul la care își făcea temele avea o minge de fotbal și, în timp ce scria, ținea mingea pe picior fără să cadă

Răspunsul vine mai târziu, până atunci să vă văd.

8 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.