web analytics
Fotbal intern

FOTO | Cum a ajuns Stadionul Steaua din cauza conflictului CSA-FCSB

Știți cum e lumea în cazul ăsta? Precum triburile alea care se băteau pe un loc de pășunat și, ca să nu aibă cumva avantaj celălalt, incendiau câte puțin până l-au făcut scrum pe tot și au murit de foame cu tot cu vite. Așa și FCSB vs. CSA, cu tot cu suporterii părților. Zgârcenia lui Becali și impresiile mesianice ale lui Talpan, incompetența lui Boroi și complicitatea statului. Toate astea au dus la distrugerea Stadionului Steaua, unul pe care statul român îl întreține, chipurile, din banii mei și ai tăi, dar pe care realitatea îl găsește într-o stare deplorabilă.

Inclus în planul de modernizare pentru Euro 2020, stadionul a rămas neatins de luni bune. Deși bunul statului mai poate fi valorificat, adică CSA Steaua poate să îl închirieze pentru bani, oamenii de acolo (oare cine?) au blocat toate încercările doritorilor și au închis porțile. Așa s-a ajuns în situația în care gazonul e pârlit, ars, denivelat. Pereții sunt scorojiți, iarba a crescut prin tribună, tunelurile arată ca după bombardament, tribuna oficială e devalizată de muncitorii care iau bunurile lui Becali. E haos, după cum se poate observa din pozele astea pe care le-am primit de la un binefăcător.

Meanwhile, hipsterii din peluză protestează tăcut. Vor să schimbe lumea cu puterea minții! Bravo, tată!

ghencea 2

ghencea 3

ghencea 4

ghencea 1

ghencea 5

 

 

10 comentarii

 • A facut armata romana un mare cacat. A calcat in picioare zeci de ani de istorie si traditie in picioare in urma unui proces care nu duce nicaieri, aparent. In afara emblemei si stadionului (discutabil) n-au castigat absolut nimic.

 • Toate astea se datoreaza burtosilor din MAPN si a lu’ Talpan care se crede mare destept, dar nu este deloc. Dinamo si Rapid plateau cate 5000 de euro, Becali platea 20 000, dc>? Galeriile spalate pe creier nu mai vor sa vina la meciuri, Talpan mai intarata situatia si uite asa nu o sa se ajunga la niciun numitor comun. Sincer si eu daca as fi fost in locul lui Becali, la fel as fi facut, de ce sa stai pe un stadion in care daca investesti, ramai fara nimic, cand poti juca pe un stadion standardizat si fara sa ai dureri de cap.

  • platea 20 000 pe terenurile de antrenament, cantonament, aveau si o clinica medicala acolo la care veneau si jucatori de la alte cluburi. banii aia se duceau pe toate facilitatile pe care le oferea complexul, si erau facilitati foarte bune, cam tot ce-i trebuie unui club de fotbal. tu crezi ca azi astia se antreneaza pe n.a daca le platesc chiria?

   • Cred ca s-a scris de “n” ori in presa ca pt fiecare meci se platea 24.400 € doar pt stadion, pt baza fiind un contract separat ce prevedea o anumita plata lunara…

 • Pai de ce sa il mai ingrijesti, daca oricum se va moderniza pe banii statului?

  P.S. Cum facem sa putem sa si vizualizam pozele?

 • Nu vad ce legatura are Becali cu situatia asta.E obligatia CSA/MAPN sa-si intretina bunurile, de ce ar fi fraier alcineva sa o faca?Ca Becali e cum e, stim, dar unde e zgarcenia in cazul asta?A dus echipa pe cel mai modern stadion din tara unde chiria e cu siguranta mai mare decat era in Ghencea…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.