web analytics
Fotbal intern

Fotbalul e pentru fani! A. Rapid – Steaua, azi la 19:15, cu stadionul plin

Dacă v-ați născut în perioada în care era o plăcere să mergi pe stadion, perioada în care un derby dintre Steaua, Dinamo sau Rapid era așteptat mai rău decât ultimul episod din Game of Thrones, atunci vă recomand meciul de azi. De pe stadion sau de la TV – pe TelekomSport 2 – diseară de la 19:15 se joacă Academia Rapid – Steaua în Giulești.

Gazdele spun că au vândut vreo 10.000 de bilete, galeria Stelei a cerut și obținut 1000 de bilete, semnele că vom avea parte de o atmosferă așa cum n-am mai avut de multă vreme sunt acolo.

Acum nu mă mai interesează războaiele, FCSB nu e Steaua, Academia Rapid nu e Rapid. Nu mă uit pentru calitatea fotbalului prestat (deși meciul e foarte important pentru clasamentul ligii a patra), mă uit pentru atmosfera aia de meci mare din România. Pentru că, o știu mai bine decât voi, atmosfera aia nu mai există la nivelul Ligii 1. S-a terminat, e gata. Fotbalul mic, cu Steaua, Rapid, U Cluj, Petrolul, Timisoara, Farul și care or mai fi, e unica speranță pe care o mai am de la țara asta.

4 comentarii

  • Scurt-ariule , las-o jos. Tu habar n-ai cum era odata , esti prea mic. Erai un agarici cand derbyurile erau derbyuri. Ieri injurai Sudul , “casierii de la mega image” , etc , acum pledezi pt Steaua. Esti precum bate vântul , azi asa , maine invers.
    Declari ca fcsb-ul nu e Steaua , dar pe blog faci articole dupa fiecare meci al fcsb-ului.
    Mai bine justifica banii ăia pe care îi strângi din donații decat să dai tu verdicte.

  • Da..iti aduce aminte de ceva ce a fost frumost, candva.. Dar e extrem de deranjant cand nu esti in stare sa pastrezi sau sa refaci originalul. La noi e mereu gri..din pacate. Faci Rapid dar ..stai putin ca nu e Rapid ..e doar jumatate momentan. Asta e dureros. Un purist o sa se duca la stadion asa..cum zici tu.. de dragul vremurilor apuse.Si asta nu e ok. Oricat nu ti-ar pasa tie .. (poate iti pasa. .nu stiu) . Te gandesti ca poate, nu poate, sigur. ..daca situatia era clara cu Rapid, stadionul era plin?

  • M-am uitat ieri la FCSB. Era un domn surescitat care m-a făcut să vreau să iau un taxi și să-l parchez, împreună cu câțiva pumni, direct la el în ficat. Bă, tot meciu a înjurat lângă microfonu comentatorilor. Înjurături d-alea de meltean, cu adresă. Fix atmosferă de Liga a 3-a.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.