web analytics
Diverse

Fotbaliștii români, solidaritate pentru Albania

Știți deja că Albania a fost grav afectată de pe urma unui cutremur puternic. Ați aflat de la știri că au murit oameni, că alții sunt prinși sub dărâmături, că mulți au rămas fără case. Ajutorul a venit în Albania din toată Europa, inclusiv România a contribuit activ. Și totul e de felicitat. Dar e loc de mai mult și mai bine.

Elsion Vaso, coleg de presă, e albanez la origine. Și a luat atitudine. A pus mâna și a dicutat cu fotbaliștii la care a putut ajunge și i-a rugat să îl susțină într-o campanie prin care vrea să ducă fonduri către reconstruirea Albaniei și către ajutorarea celor afectați.

Andrei Ivan, Alexandru Cicâldău și Kamer Qaka de la U Craiova, Soiledis și Cristea de la FCSB, Răzvan Marin de la Ajax, Eric de la Viitorul, Gabi Tamaș, Vali Lazăr, Andrei Miron, Azdren Llullaku, , Hamza, Elis Bakaj, Enriko Papa, Florian Losahj sau Jonathan Rodriguez sunt primii care și-au donat tricourile.

Elsion a făcut o pagină de Facebook – Solidaritate pentru Albania – pe care organizează niște licitații pentru toate tricourile astea. Câștigătorii vor plăti banii direct în contul pus la dispoziție de guvernul Albaniei și, pe baza dovezii plățiii, își vor primi tricoul.

Dacă puteți, nu ezitați să ajutați!

https://www.facebook.com/solidaritateptalbania/

Un comentariu

  • Dati un loc unde sa donam, un cont ceva…Ce naiba,am ajuns sa licitam carpele la toti amatorii astia de fotbal?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.