web analytics
Fotbal intern

Fotbal bun în fața nimănui, sub ochii nimănui

Victoria nu înseamnă mare lucru din punct de vedere fotbalistic, exprimarea a fost una bună în cele mai fericite momente. Daaaaaaaaaar, zdrobirea lui Gaz Metan este mega importantă pentru moral, mai ales că următoarele meciuri ale FCSB-ului sunt cu CFR Cluj și cu Dinamo.

Fix când renunțasem la pretențiile pe care le aveam la Florin Tănase el apare și face meciul ăsta. Acum le-am reactivat, sper să nu mă facă să mă înjur singur etapa viitoare. Dacă va mai juca. Nu se știe ce decide antrenorul, iar Dică pare că ascultă tot ce îi spune acesta.

Singurul fotbalist bun de pe teren, Achim, e scos la pauză de majordomul lui Becali după un nou telefon dat de patronul băieților de acolo. Cât de jos poate să se ducă Dică ăsta? Cât? Achim nu doar că a fost bun pentru meciul ăsta, el a dat un randament pe care niciun mijlocaș central folosit de la începutul sezonului nu l-a dat. Ofensiv, mă refer. Ce rușine, bă, băiatule!

Ce pot aprecia eu la Enache este psihicul. Mi se pare extraordinar că băiatul ăsta poate trece printr-o mie de lucruri nașpa fără să fie afectat, fără să-i dispară zâmbetul. Sigur, există și varianta aia în care nu pricepe nimic din ce e pe lângă el. Dar să intri pe teren râzând și țopăind după ce te dau ăștia afară din lot, după ce cancanurile scriu că i-ai lovit amanta lui MM, după ce Benzar face meciuri pe care tu nu le-ai făcut niciodată… WOW! Dar, ca să fiu corect, azi n-a fost slab. Ba din contră!

Cu spectatorii e absolut fenomenal. E exact ce spunea toată lumea că se va întâmpla. Când sunt meciuri la care dă bine să te duci, stadionul o să fie 50-75% plin. Când sunt meciuri de genul ăsta se face un ecou de-ți sparge timpanul. Ei vor spune că au fost mii de spectatori, realitatea e că au fost vreo 2000 cu indulgență. Iar vineri, la liga a patra, au fost 1500 la meciul Stelei. Și asta pentru că n-au avut loc să intre mai mulți. Problema e și de calitate, nu doar de cantitate. Văd la TV niște imagini care mă fac să duc mâna la portofel, să fiu sigur că-l mai am.

Bravo, Denis Man! Nu ești rău deloc. Așa cum nici Olaru de la Gaz Metan nu e rău, mai ales că i-a distrus pe Planic și pe Larie.

5 comentarii

  • Si inainte (Cand se numea Steaua) era la fel. Nu va mai kkti pe voi suporterii vietii ca de cand s-au dus ‘peluzele’, gata, nu mai vine nimeni. E fix la fel ca inainte. Lipsesc niste boschetari cu steaguri si atata tot.

    • scutariu o face pe interesantul. cifrele spun ca au fost exact 4435 de spectatori dar e putin pentru scutariu. pai cand in liga a 4-a vin 1500 de spectatori (desi cifrele ar indica mai degraba vreo 500) la asa zisa castigatoare a CCE, multipla campioana nascuta in 2017…e mult, e putin?? cand joci cu gaz metan, joci cu nimeni. cand joci cu benfica nova generacao, progresul 2000 si ceva, echipe cu portari de 40 de ani sau de 13 ani, echipe cu exact 11 jucatori….atunci joci cu nimeni??

  • dupa cum spuneam, inainte sa stergi comentariul, mai arunca si tu, asa, in scarba ca FCSB e Steaua. asta asa, sa stie si aia 1500 de fani fenomenali care au invins pe benfica vadu lat, progresul 2015(toamna)…etc.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.