web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Am fost la un meci de liga a patra. Și am avut o surpriză!

Sunt fericit să vă anunț că primesc în continuare donații în echipament sportiv pentru campania noastră. Ultimul astfel de exemplu vine de la niște băieți care merită toată aprecierea. Echipa de fotbal AFC Olimpia 1 Decembrie din Ilfov, liga a patra, s-a organizat și cei de acolo m-au invitat la meciul lor de duminică împotriva celor de la Chitila. Băieții au ieșit pe teren cu un banner în care și-au arătat susținerea față de campania noastră, apoi mi-au oferit două echipamente complete, tricouri, șort și două perechi de ghete de fotbal pe care le-au cumpărat pentru copii.

1-decembrie

Săne înțelegem. Oamenii ăștia joacă fotbal de plăcere, nu există discuții despre salarii la liga a patra. Își plătesc deplasările, plătesc baremul de arbitraj, plătesc totul din surse proprii. Și așa, din plăcere, au pus bani împreună pentru cauza noastră.

Mă bucur să văd că sunt și astfel de oameni, le apreciez ajutorul și îi asigur că echipamentul pe care l-am primit de la ei va ajunge la niște puști care au nevoie. Le mulțumesc tare mult lui Ștefan Andrei și lui Lucian Ursu, cei care și-au dat interesul și, spre onoarea lor, au organizat totul. Și, apropo, echipa lor de liga a patra nu ar refuza o sponsorizare din partea unei afaceri locale, din Ilfov. Au tricourile cu suficient spațiu pentru afișarea sponsorului, stadionul de acolo are loc pentru expunere, e ușor de rezolvat totul. Asta în caz că vreți să le întoarceți gestul frumos.

echipament-1-decembrie

Poți ajuta și tu cu o donație:

RO23INGB0000999902853364 – în LEI

RO92INGB0000999901128432 – în EURO

Conturile sunt pe numele Cristian Scutariu, la ING Bank. Dacă vreți să trimiteți ghete, mingi sau orice alt echipament sportiv, puteți să o faceți pe adresa: str. Nerva Traian 3, etaj 1, sector 3, pentru Cristian Scutariu

2 comentarii

  • Ba mergeti la munca, donatiile trebuiesc facute pentru copii mici care joaca fotbal, nu pentru voi bagabonti mari!

    • Inainte sa adaugi un comentariu ar trebui sa citesti articolul.
      Daca l-ai citit si atat ai inteles de comentezi asa, ar trebui sa-l mai citesti de 10 ori.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.