web analytics
Diverse

Am fost la concertul Rihannei. Mhm!

Duminică seară am fost pentru prima dată în ultimii mulți ani la un concert de anvergură. Ultima dată mergeam prin 2007 cred la Marilyn Manson și îmi plăcea, de atunci n-am mai fost la chestii care să implice mai mult de 1000-2000 de oameni. Așa că m-am dus la doamna Rihanna și a fost exact, dar eeeexact așa cum mă așteptam să fie. Le zic pe puncte cum îmi vin acum la mână:

 • românii sunt de o prostie feroce, greu de egalat pe plan mondial. În loc să savurezi concertul, dacă tot de dai fan, tu stai cu un căcat de iPhone 5 la 200 de metri de scenă filmând totul pe înalt. Practic o vezi pe Rihanna prin ecranul ăla mic și filmezi ceva pixelat la care nu te vei mai uita niciodată. De ce?
 • atmosfera a fost o deziluzie, mă așteptam ca rianiștii să facă gălăgie, să fie atmosferă serioasă. N-a fost așa, dincolo de cele 20.000 de telefoane aprinse mereu erau niște băieți (mda!) care cântau gheish prin primele rânduri, niște fete cu bannere și cam atât. Subțire rău!
 • organizatorii sunt, ca de obicei înțeleg, niște samsari care nu fac altceva decât să încaseze de pe urma românului prost care plătește orice ar fi. După ce au murit pe capete la Robi Uiliams-Renault pentru că nu aveau cu ce se adăpa, acum au stat la cozi de sute de metri ca să se pișe. Nu erau wc-uri! Ei și? Uităm, dă-o naibii, măcar am văzut-o pe Rihanna!
 • dar am văzut-o? După primele zece minute cele două ecrane montate în lateralele scenei au murit. Adică ăștia din spate erau ca într-o mașină, concert audio, nu și video. Nu puteai vedea scena din pricina proastelor care țineau telefoanele ridicate, iar ecranele au stat moarte vreo 15 minute. Organizare de hipster cretin care dacă era în Brazilia era împușcat în cap de 4 ori până acum.
 • doamna Rihanna a fost ok, eu nu pricep de ce și-a schimbat stilul muzical drastic cu noul album. Ea era bună pe manelele alea pe care le cânta în trecut, dădeau fetele din cur, intra berea, umbrela, rampapapam, toate bune. Serios, era ok de ascultat. Acum s-a făcut serioasă și nu-i stă bine.
 • apariția ei a fost modestă. Era îmbrăcată ca la Electric Castle, cu cizme lungi până la zona intimă și a apărut cu ochelari de soare peste ochii care semănau cu cei pe care îi avea Bute după meciul cu Froch.
 • se plângeau pixdele prin mulțime că era drogată. Păi normal că era, bravo ei! Drogurile sunt chiar indicate în cazul artiștilor, din partea mea să bage cât mai multe. Altfel e imposibil să ai un tur mondial, să cânți de 150 de ori în 80 de țări, să mimezi entuziasmul de fiecare dată, să încerci să dai impresia că îți pasă ce neanderthalii țărănuși pe care îi ai în fața ochilor. Gândiți-vă un pic și o să vedeți că fără dava nu se poate!
 • prețuri decente la băutură, 4 lei 8 lei o bere diluată, e ok. Partea proastă e că se dă pe fise, deci stai la coadă la fise și, mai apoi, stai la coadă la băutură. Sunt convins că există o logică în asta, că doar nu erau complet tâmpiți, dar îmi scapă mie la ora asta care e.
 • doamna Rihanna are voce, nu zic, chiar are. Doar că în ziua de azi NU MAI EXISTĂ concert în care artistul să sune cum că n-ar avea! O fac băieții din butoane, o reglează grasele afro-americane din backing vocals, nu mai apar bube. Dar nu mă iau de doamna Rihanna, a zis bine cât a zis.
 • mi-a plăcut, asemenea românului sărac și prost, că ne-a băgat în seamă. A zis de vreo 12 ori că e în București, că București în sus, în jos, că România. Adică a făcut efortul să rețină unde e, să ne dea de înțeles că suntem altceva decât suntem de fapt, adică niște surse de cașcaval față de care n-are vreun sentiment. Și e ok să fie așa, nu mă înțelegeți greșit.

rihanna bucuresti

7 comentarii

 • Pif e prost! Dar Pif se uita la Capatos, deci are o scuza! Draga Pif, ce am vrea noi sa ajunga la tine e ca degeaba dai 200 de lei pe bilet la Rihanna daca tu te uiti la concert prin ecranul telefonului. Si in lumea ta mica si proasta e un fenomen perfect normal, dar noi astia de pe cealalta parte a normalitatii am vrea sa intelegi ca e un fenomen cretin. Ca tine.

 • Ce porcarie de articol , ce om tampit , poze si filmari are toata lumea de cand au aparut , este un fenomen perfect normal , target-ul tau pentru ce scrii aici este publicul lui capatos , mai mult nu poti , daca stau sa scormonesc ai facut si ceva studii , si cu toate astea , ne prezinti o imagine din punctul tau de vedere , un punct de vedere mizer , o porcarie ce sa mai

 • Ce, ma, 8 lei o bere la concert? 😮 Mi-e asa dor de Romania, am iesit o noapte in club in Atena: 7€ o bere, 10€ un cocktail si asta intr-un club oarecum de cacat, majoritatea fiind asa. Pai in Le Gaga te faci lana cu 50€. 😀

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.