web analytics
Fotbal intern

Foresta – Steaua 1-2. Tudorie, singurul fotbalist din lume fără o calitate. Bravo, Suceava!

Mitrea e într-o forma inexplicabil de proastă cam din secunda în care a intrat pe momondo.ro și și-a rezervat avionul Constanța – Ascoli. Nu se întâmplă prea des la nivelul ăsta să sari pe sub minge din postură de ultim apărător, e inimaginabil cum poți pica într-o asemenea formă.

Vedeți de ce nu-i Niță la națională? Eu n-am nimic cu el, e un portar bun, băiat cuminte care muncește super mult, însă are gafe constante. Și buba e că nu-s ca ale lui Tătărușanu, simple greșeli, la Niță par lucruri din manualul pentru portari. Plasament complet aiurea, mingi ușoare scăpate, mingi boxate când nu e cazul. Wow!

Reghecampf a trimis din nou pe teren o echipă pe care doar a pregătit-o fizic, nu tactic. Nicio idee de joc, un haos complet, e imposibil să nu poți identifica măcar un lucru care să pară măcar repetat. Nu mai zic de ideea de a-l trimite pe Pintilii, om care n-a jucat 3 luni, într-un meci jucat pe un ogor. Pentru 15 minute. Trebuie să ai un handicap serios în logică să consideri oportună trimiterea pe ogor a unui accidentat.

Interesant Matei, nu? V-a plăcut de el? Vă invit să vă uitați la meciurile din Liga a 2-a ale Forestei, să vedeți ce repede vă trece. Sigur, felicitări pentru felul în care s-a mobilizat și în care a reușit să ridiculizeze de câteva ori apărarea cu aere a Stelei.

Ovidiu Popescu e din ce în ce mai OK. Și nu doar pentru c-a dat gol, ci pentru că e printre puținii care mișcă lucruri în ultima perioadă, asta cu toate că-i mutat pe teren ca nebunu’ pe tablă. Golul al doilea a fost anulat pe bune, nu mai ascultați toți rupții. Achim era în ofsaid și a întins piciorul spre minge.

Cum e Tudorie, Doamne! N-am văzut în viața mea ins mai puțin talentat, mai dezorientat, mai pierdut în porumb decât băiatul ăsta care nici măcar la jocul aerian cu fundași de liga a doua nu reușește să câștige un duel. Existența lui nu se justifică nici dacă-l valorifici în kg de carne, e uimitor cum așa ceva e plătit pentru sport. Nu are nici măcar o singură calitate. Una!

Steaua a avut galerie și la Suceava. Și din ce am văzut, au făcut deplasarea cam tot atâți băieți cam cât mergeau și înainte de probleme. Poate fi un start nou? Eu mă îndoiesc, dar îi felicit pentru efort. Trebuie să fie mai vocali dacă vor ceva.

tudorie

6 comentarii

  • cam toti ruptii pe care i-ai enumerat au fost adusi de cel mai mare manager din istoria fotbalului. iar Soarele da, e prajit. Steaua a devenit o echipa oarecare, fara substanta si plina de improvizatii, vezi Europa League. In Romania se descurca doar pentru ca sunt ceilalti foarte slabi. Nu-mi explic totusi cum Becali permite in continuare combinatiile astea de jucatori aducatoare de comision pe pontonul din Snagov. #loveyouall #lovemylife

  • „Bravo, Suceava” pe naiba. Echipa asta e pe podium în Liga a 2-a. E grav dacă se chinuie cu rezervele Fcsb-ului. (pt România)

    • Rezervele FCSBului ar termina in primele 6 in Liga 1, nu stiu daca e chiar asa grav ce a facut Suceava 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.