web analytics
Fotbal intern

Florin Tănase e jucătorul Stelei, “experții” îi văd deja eșecul

Ieri a fost oficializat transferul lui Florin Tănase se la Viitorul la Steaua. Suma de transfer e foarte mare, 1,5 milioane de euro, salariul jucătorului e la fel de mare. La 21 de ani, Tănase va câștiga 10.000 de euro în primul dintre cei cinci ani de contract cu noua lui echipă. V-am mai spus părerea mea despre Tănase, e unul dintre puținii fotbaliști din Liga 1 la care se vede rasa, îmi place ușurința cu care driblează, cu care elimină adversari și îmi place că ține privirea sus, m-am săturat de Mihai Romani (Brașov&Rapid), Bănei și alți fotbaliști care nu ridică 90 de minute privirea din iarbă. M-am săturat de trabajadori.

Ce e deranjant e că poporul ăsta e atât de sclerozat încât îi cântă deja eșecul lui Tănase la Steaua? Bazându-se pe…? Pe nu se știe, că nu sunt capabili să ofere argumente solide, li se pare lor că Tănase e genul care se va rata. Pentru că așa aud ei de la proștii care apar pe TV și pentru că s-au mai ratat și alții. Motive suficiente, nu? 🙂

Dacă vreți să vorbim despre motivele reale pentru care transferul poate să fie un eșec, atunci ne referim la personalitatea acidă a lui Tănase. E tare-n gură, vorba poetului. Vă aduceți aminte cum certa el selecționerul pentru că n-a fost luat la EURO, acum aud că îl certa și pe Becali pentru că îi dă doar 10.000. 🙂 Sigur, e bine să ai personalitate, rămâne de văzut cât de bine se va controla.

Altfel, utilitatea lui Florin Tănase la Steaua nu poate fi chestionată. Joacă Hamroun și joacă Golubovic ca să spun așa, sezonul trecut a reușit o cârcă de goluri de pe ambele posturi. E de anticipat că va juca pe stânga, acolo de unde Hamroun va fi lăsat să plece în Qatar, să nu dea faliment și să nu intre în depresie din cauza ratării șansei de a se îmbogăți.

13925011_1195347503850459_6828331608194012106_n

8 comentarii

  • Sa o fac si eu pe expertul? Achim nu o sa faca multi purici la Steaua, in niciun ca nu-l vad “creierul” echipei ca toti expertii. Este muuult prea lent si se ascunde de minge de multe ori. Parca vad un Breeveld intr-o forma imbunatatita. Pacat de controlul bun al mingei si de viziunea lui, dar fara viteza si forta in pozitia aia n-ai nicio sansa la un nivel decent.

  • Pai chiar e rahitic. Ce fizic e ala ma? Rotariu e robust pe langa el.
    La noi zici ca e somalia : toti jucatorii care nu au fizic de sportiv nativ au la 20-21 de ani 50 de kile. Pai bai nene sa facem o comparatie pjaca – tanase ( aceleasi pozitii, aceiasi varsta si inaltime) – la prima vedere cred ca are 15+ kg mai mult croatu.
    E bun el la liga 1 foamea unde jucatorii nu sunt platiti si nananca rosii la club da’ daca nu pune masa pe el e greu sa ajunga in fotbalul mare.

  • fanii lui Ionut Negoita au zis ca Tanase este rahitic,iar rotariu este un musculos,un atlet desavarsit.

  • Avem multi experti in frunte cu MM al presei sportive care ne spunea cat de slabi sunt Chipciu, Ianis sau F.Andone si il facea pe Budescu cel mai bun de dupa Hagi…

    • n-am mai putut sa mai vad asta. plus ca acum are o vestimentatie gri, tip ceausescu in 75, e ceva de speriat.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.