web analytics
Fotbal intern

Florin Niță merită tot ce i se întâmplă acum

Dacă mă puneai să aleg un fotbalist care să primească un astfel de cadou, nu cred că alegeam altul. Transferul lui Florin Niță la Sparta Praga e un cadou cum nu se poate mai bun pentru unul dintre cei mai muncitori și mai serioși oameni din fotbalul românesc. Pentru că Niță asta face, de ani de zile. Nu e cel mai talentat portar din România, nu e nici cel mai bun, însă nu știu dacă sunt mulți cu disciplina pe care o are el.

Mă știți că nu eram fan al portarului Niță, însă la aproape 31 de ani Niță primește un cadou complet neașteptat de la viață. Și aici e vorba despre omul Niță. La scurt timp după ce i s-a făcut dreptate la FCSB și i-a fost mărit salariul, așa, dintr-odată trece la un alt nivel în Cehia. La un alt nivel în ceea ce privește latura financiară, nu neapărat sportiv.

E o dovadă că hard work pays off, că prea era plin fotbalul nostru de impostori care adunau banii de pe jos fără să îi merite.

8 comentarii

  • Mult noroc, Florin Nita! Un copil cuminte si muncitor! Sparta e peste Steaua, nu mult, dar este. Si de acolo in 2 ani poate sari si mai sus!

  • Jucam fotbal în copilărie cu Niță pe terenurile de asfalt din curtea liceului Eugen Lovinescu din Drumul Taberei. Băiatul, indiferent de cum era pe jos sau cum se juca, el apară tot, plonjoane, ieșiri pe centrări, excelent. La un moment dat am pierdut legătură, na, cum e viata, dar i-am văzut evoluția la Chiajna, apoi la fcsb (poate singurul motiv care ma făcea sa ma intereseze echipa). Ma bucur mult ca a ajuns sus. Merita!!!

  • Chiar îți așteptăm părerea despre transferul lui pentru ca știam ca l ai criticat destul de des și nu era printre preferații tai:))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.