web analytics
Fotbal intern

Fiți băieți! Fiți ca Pușcaș!

Pușcaș, băiat? Băiaaaat! E ok să nu ai valoarea adversarului, dar egalează-l la atitudine! Fix cum face Pușcaș! Pentru că asta m-a deranjat, ani la rând, la unele momâi care au venit pe la națională de parcă erau trimiși să sape în mină cu lingurița de plastic. Fiți, bă, fericiți! Zburdați, jucați, trageți de voi și de ei, alergați. Că nu mă supăr dacă luați bătaie așa, cu atitudine! În fine… calm!

Nu vă supărați pe mine, băieți! Dar per total nu prea am ce să le reproșez, fotbalistic vorbind. Ce, i-a bătut Spania? Păi voi credeați bla-bla-urile lui Contra cum că putem? Sau mizeriile debitate de comentatorii ăia degeaba de la TV? N-ai ce să poți cu Spania, e perfect explicabil din toate punctele de vedere, sunt alt nivel chiar dacă n-au venit cu forțele alea mari. Înfrângerea e normală, nu te poți declara dezamăgit, vina e a celor care au sperat cu adevărat.

Să nu vă aud că am fost aproape de un egal. Vă rog mult de tot! Au fost aproape să marcheze vreo 7 goluri, dacă nu era Tătărușanu în mare formă luam o căruță!

Dar asta nu înseamnă, evident, că nu poți critica atitudinea. Precum cea a lui Deac, complet razna la fiecare fază. Sau pe cea a lui Răzvan Marin, cel care joacă în acest moment un fotbal puțin mai slab decât al meu. Iar Chiricheș… Măicuța Domnului Sfântă!

Domnul mister Gooritză Contra crede că discută cu proștii. Eu așa am impresia. Asta cu 5-3-2 care nu e defensiv pentru că îți urcă benzile o fi valabil dacă îl folosești cu Malta. Dar cu Spania era clar că Benzar și Toșca vor fi asediați, vor urca doar scările spre vestiar, nu altceva. Nu am existat la mijloc din cauza asta, iar Navas și Alba au fost acolo unde visa Contra că o să fie ai noștri.

Ca să ne dăm seama mai ușor de cât de puține șanse am avut, luați de vedeți reluarea golului 2 al Spaniei. E o mică operă de artă, n-au înțeles fundașii noștri nimic de acolo, demantelare a fost.

Lupta noastră e pentru locul 2, acolo trebuie să fim power rău de tot, cu Suedia și Norvegia. Lăsăm Spania pentru cine poate să și-o dea cu Spania, ok?

8 comentarii

  • Eu ma distrez cum viseaza contra cate o tactica si nu are nicio legatura cu realitatea. El voia sa faca 3-5-2 pe tranzitie pozitiva, am terminat citatul din Ilie Dumitrescu. Dar pt asta trebuie sa fii caine, sa rupi la atitudine, dar cu vesnicii Chiri, Spanciu-Stanciu, csf, ncsf?! Apoi l a bagat pe Andone, inspirat cica, pai fix Andone era bezmeticul care iti face pressing, mai punea o talpa pe adversar, astora le era frica sa i si faulteze. Nu Keseru care joaca in Fc Bansko – FC Nisipur’li de aur.
    Deac nu stiu ce face la sala, cred ca culturism sau ceva, e lent, rigic.
    Si apropo de valoare vs atitudine/tactica corecta, eu am in minte Ungaria la Euro 2016, 3-3. Au atacat ungurii la greu, si nu cred ca aveau vreun superstar cum n ai nici acum.
    Bine punctat Oreste, Contra apartine trecutului, micimii, limitarii, nu stiu daca Mirel Radoi poate face mai mult, dar nu exista comparatie intre ei.

  • Caz de targă:Grigore, kirikkt, deac, Toșcă, keseru. Sunt sătul de ciolo gurizza, de lipsa de atitudine a multora, de comentariul de rahat debitat de Mocanu și celălalt, de sceleratii fără viața care în stadion sunt ultrasi, de toate declarațiile pline de substanță ale unor monștrii sacri, Bratu, falemi, narcisa de la fcsb și, nu în ultimul rând, antrenorul mileniului în panama, Stoichiță. P. S. Am luat yango până acasă, prima interacțiune, super.

  • Uite, eu cred ca se putea mai mult, bineinteles cu bulan. Dar cu acelasi bulan pe care l-a avut nationala mica la Euro,cu tactica lui Radoi care a jucat pe cartea atacului putea fi 7-4 pt Anglia dar norocul a tinut cu cei care au presat. Contra isi construieste cartea de vizita, a vrut sa nu ia multe, asta e clar. Exact ca Piturca, apartine de trecut. Ma durea la oo daca pierdeam azi cu 5-3. Cu toti cei 5 fundasi ai lui in 20 de minute a scos Tata’ 7 goluri. Care mortii lor a mai fost cioaca sa pastrez aceiasi tactica de cacat daca aia intrau ca prin branza?! Trebuia sa faca 2 schimbari inca din prima repriza… sau probabil ca se gandea sa se pastreze pt prelungiri. Meciul a fost pierdut de la vestiare.

  • Nu sunt de acord cu tine, Spania era de batut nu de egal, chiar dacă e spania, în ceea ce privește atitudinea sunt de acord, zici ca suntem un disel vechi care se încălzește când ai ajuns la destinație. Viitorul sună a blat, restul e can can

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.