web analytics
Fotbal extern

Finala PAOK – AEK a început cu ciocniri dure pe străzile din Atena

Din păcate, lucrurile nu arată deloc bine înainte de finala Cupei Greciei. Meciul este programat pentru sâmbătă, ora 20:30, însă suporterii lui PAOK Salonic și cei ai lui AEK Atena au început mai devreme. La ora la care public acest articol, undeva la 1 noaptea, Poliția face eforturi să separe grupurile foarte mari de suporteri care s-au ciocnit violent pe străzile din Atena. Au început pe zi, au continuat pe seară și sunt foarte greu de izolat mai ales după lăsarea întunericului. În plus, se pare că și grupuri de fani ai lui Olympiakos sunt implicate în bătăile de pe stradă.

Presa din Grecia scrie că piețele importante din Atena arată ca după bătălie, sunt bolovani peste tot, sticle sparte și tomberoane incendiate. Au fost făcute arestări, rețineri, însă mi-e teamă că la meci o să fie și mai nasol.

Asta pentru că ambele cluburi au vândut un număr foarte, foarte mare de bilete suporterilor lor. Peste 17.000 de ambele părți, iar felul în care s-a tranșat lupta din campionat, cu PAOK pierzând titlul la ”masa verde”, a născut o ură și mai mare decât era deja între cele două părți.

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.