web analytics
Opinie

Felicitări Federației Române de Fotbal! Bravo, ziaricilor! Bravo, România!

Voi credeți că eu mănânc căcat, așa e? Serios, sunt convins de lucrul ăsta. Intrați și citiți chestiile de aici, apoi vă continuați viața urmărind fotbalul, uitându-vă în gura ziaricilor de presă scrisă, radio și TV, bucurându-vă de rezultatele de la Leicester cu nobodygivesafuck. Doar că viața fotbalului e mai complicată și m-am săturat să atrag atenția în van.

După prima decizie în cazul lui Șumudică v-am spus că s-a terminat piesa de teatru. V-am spus că fotbalul românesc este nenorocit și că totul a mers în ideea de a-l scăpa pe acest individ care pariază pe meciurile adversarilor lui și pe meciuri de juniori? Uite că v-am zis:

Aplaudați, s-a terminat piesa de teatru! Șumudică a fost suspendat, chipurile

Rețineți un lucru, că e foarte posibil să nu mai fiu prin preajmă în domeniul ăsta ca să vă atrag atenția. În clipa în care voi, publicul, pierdeți presa… well, în clipa aia sunteți mâncați. În momentul în care presa de sport din țara asta va fi mânată de interese superioare celui care îi stă la bază, în momentul în care pentru a nu deranja oameni/sponsori vor fi închiși ochii, atunci luați-vă adio de la tot!

Stric la subiect acum, mi se pare genială decizia a doua în cazul lui Șumudică. UEFA îți semnalează că antrenorul liderului din Liga 1 e un parior îngălat, iar tu fotbal românesc îl dai afară de pe teren doar după ce-l lași să își termine treaba. Este uluitor cum se poate întâmpla acest lucru, iar la ora la care m-am trezit eu în New York (13:30 a României) nu văd nicio revoltă. Repet, din punctul meu de vedere acest golan trebuie suspendat pe o perioadă foarte mare de timp, câțiva ani dacă nu pe viață. Nu există regulamente? Păi cum au modificat regulamentele la FRF înainte să îl judece pentru a-i îndulci pedeapsa, așa să o facă și acum. Pentru că prezența lui infectează fotbalul, este un element nociv, un individ care recunoaște zâmbind că pariază pe Liga 1 ca și cum doar proștii văd în asta ceva greșit.

De fapt, uitați tot! Că poate doar proștii văd în asta ceva greșit.

9 comentarii

 • Costin Negraru s-a manjit! Poate-l intrebi pe tovarasul tau de ce a fost de acord ca pedeapsa sa fie suspendata timp de 3 luni. Asta se intampla cu toti care pleaca zmei din presa si devin victimele unui sistem viciat. Si-a batut joc de munca lui prin acea decizie de a accepta ca pedeapsa sa fie suspendata timp de 3 luni.

  • Faci o confuzie. El nu e responsabil si pentru sanctiuni. El functioneaza ca un procuror, instrumenteaza cazul insa comisia de disciplina (din care el nu face parte) ia deciziile. Deci nu-i ca tine 🙂

   • Te rog sa ma crezi ca a fost cu acceptul lui. Stiu ca nu este responsabil pentru sanctiuni, dar pedeapsa a fost suspendata pt. 3 luni doar pentru ca si dep. de integritate si-a dat acordul. nu se putea fara acordul lui.

    Daca e barbat, sa iasa in fata si sa recunoasca.

 • Sunt de acord ca la federatie si liga e o mizerie mare, dar cred, totusi, ca e exagerat sa spui ca e mai rau ca pe vremea lui Sandu si, adaug eu, Dragomir.
  Sa nu uitam ca pe vremea lui Sandu a venit un fotbalist Stefan Ciobanu care reprezenta un nume la liga 2 si care a spus ca a participat la blaturi, ca a fost fortat sa participe, iar raspunsul lui Sandu a fost: “Cine e acest Stefan Ciobanu? Ce a realizat el in fotbal?” Ca si cand doar daca esti vreun mic Maradona ai dreptul sa spui ceva. Sa nu mai spun cand becali spunea franc: “Nu a fost blat, a fost omenie.” Asta ca sa dau doar doua exemple.
  Repet, sunt de acord ca in momentul asta la federatie si liga e coruptie mare.

  • E mai rau atunci cand te pretinzi luptator contra meciurilor trucate si lasi sa scape un infractor dovedit. Mult mai rau!

 • Singura explicatie rationala pe care o gasesc este urmatoarea: in fotbalul romanesc de fapt se pariaza in draci (fotbalisti, presedinti, antrenori), iar Sumudica a amenintat ca-i da in gat pe unii dintre ei daca pica el de fraier ca fiind singurul pedepsit.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.