web analytics
Fotbal intern

Fecesebiști, treziți-vă! Îl vedeți pe Toșca în duel cu Ibrahimovici?

Marți seară se plângea la DigiSport Espesial de dragul fotbalistului Alin Toșca. Cică va veni Enache fundaș dreapta, Momcilovic stânga și Papp cu Varela în centrul apărării. Bun, deci nu va mai juca Toșca fundaș central și asta e o tragedie, pare-se. Pentru că Toșca juca bine acolo unde l-a plantat Gâlcă, acest uriaș strateg al fotbalului românesc.

Am mai comentat ridicolul situației și faptul că, după mintea mea care nu se înșală în aprecierea fotbaliștilor, Toșca nu poate să fie fundaș central decât pentru nivelul ăsta al nostru. Steaua are ca obiectiv grupele Ligii Campionilor, nu? Să presupunem că va ajunge acolo, voi vi-l imaginați pe Alin Toșca în duel cu atacanții echipelor de grupele Ligii?

Închideți ochii și vizualizați un duel pentru minge între Ibrahimovici și Toșca. Tare, nu? Sau în duel cu Lewandowski. Ori cu Benzema. 🙂

Toșca e ok, e unul dintre fotbaliștii cu un progres uriaș vizibil în ultimii ani, însă e departe de a fi un fundaș central bun. El poate să crească în banda stângă, acolo unde aparține de fapt, și poate să fie o soluție bună chiar peste Momcilovic. Dar atât!

8 comentarii

  • ai impresia ca varela sau papp ar fi mai de folos in asemenea dueluri? eu zic ca nu. cat de bun va fi tosca atat de bun va fi si varela in duel cu ibrahimovic

    • fii serios, cum sa il compari pe varela cu tosca? primul are 190, al doilea 160 de cm. macar pentru asta

      • Cristi, câteodata iti dai in petic. Tosca se poate compara la inaltime cu orice fotbalist. Ar rezulta ca e mai inalt sau mai pitic ca respectivul. Dar nu asta e problema. De la cei 2 metri ai tai Tosca pare scund. Dar in fond ar fi numai 20 de cm . Da, Tosca are 1,80 m! Esti dezinformat si iti mai si bati joc de el. Nu uita ca Fabio Cannavaro, cu numai 1,76 m , a fost un fundas central legendar, desemnat de FIFA “Fotbalistul anului 2006” ! Pe el nu-l vedeai capabil deun duel cu Ibra? Lasa-ma sa cred ca regreti afirmatiile mai putin magulitoare in ceea ce-l priveste pe Tosca, un jucator care a dat anul acesta dovada unu devotament admirabil pentru echipa si a unor reale calitati de fotbalist.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.