web analytics
Fotbal intern

FCSB – Viitorul amânat pentru 35 martie 1623

Vali Mortalu’ e un șugubăț și jumătate, domnule! Îmi place la nebunie să văd cum e el războinic, cum datorită lui are fotbalul românesc bani, cum doar pentru că dă el din sprâncene se uită lumea la Liga 1. Și, cu atitudinea asta, ne amenința că n-o să pupăm noi FCSB – Viitorul televizat pentru că oamenii de la cele două echipe voiau să joace mâine la 14:00. Pentru că acum e ceață și pentru că mâine, tot la ora asta, probabil că o să fie ceață din nou.

Deci FCSB și Viitorul vor să joace, dar pentru că domnul Mortalu’ s-a supărat și a încordat din siguranța cu care ”se ânjura” că nu-l mai bagă pe Gigi în direct totul s-a schimbat.

Așa că dacă vreți să vedeți meciul, probabil că o să fie mâine la ora 20:00.

Acum puteți să vă uitați pe Digi sau pe Telekom, să vedeți cum ne justifică ei nouă cât de important e să se joace la 20. Că la 14 muncește lumea, că nu se uită nimeni, că kilu’ lu’ Tabarcea.

7 comentarii

  • Pai daca diseara e ceata, amana pentru maine seara… daca e ceata si nu mai au loc, amana pentru cand vrea muschii lui Digi. Atata timp cat pe langa banii de la primarii, drepturile TV tin in picioare Liga 1 alde Morutan si Man sa joace si pe 31.12 la ora 22:00…

  • pai si nu au dreptate? la ora 2, avem munca, nu frecam menta prin studiouri, si postam cand vrem, ce vrem ( mizerii, de regula) despre echipe si etc. Lasa-ne sa vedem si noi meciul, e un om naspa, dar acum, are dreptate. E ceata, se amana iar, si aia e, dar vrem sa vedem meciul, desi pt mine sunt 2 echipe… abjecte, ideea e generala, nu neaparat a meciului acesta.

    • Aia care a fost si azi. Riscul e sa fie la fel de mare. Maine, la 14, nu ar fi fost ceata. Sau riscul era mai mic.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.