web analytics
Fotbal intern

FCSB, victorie din încheietură

În mod neașteptat, FCSB a câștigat meritat și fără prea mari probleme. Da, Viitorul a fost o idee mai vie în prima repriză. Dar insuficient și fără să aibă ocazii cu adevărat mari. Altfel, în echipa lui Hagi a fost un haos complet, majoritatea fotbaliștilor cu pretenții au fost zero, apărarea slabă ca de obicei. Au nevoie de Țîru, au nevoie de un atacant tip Țucudean.

Nu am fost sigur de mai multe lucruri în viața mea cum am fost sigur că Dragoș Nedelcu ia cartonaș galben meciul ăsta. E cartonașul nr. 7, deci Nedelcu lipsește în următoarea etapă, cu FC Botoșani. Lipsește Nedelcu, lipsesc Teixeira, Pintilii și 0. Popescu, lângă Lucian Filip o să joace Mache, probabil. Sau Zlatinski, dar încep să cred că Mache e o variantă mai bună.

Dacă eram în locul lui Hagi îl destabilizam psihic pe Drăguș cu bătaia. Zilnic îl băteam, fără martori, să nu mă poată da în judecată. Are o problemă la bibilică, altfel nu îmi explic cum își justifică el acțiunile. De când mă uit la fotbalul românesc n-am văzut jucător care să țină mingea mai mult și mai puțin util. Și nu e ca și cum e vreun Messi, să zici că driblează până se plictisește. Drăguș face un dribling util la fiecare 10 încercări.

Nu vezi des penalty mai clar decât ăla făcut de Ghiță! 🙂 Intrări de liga a treia, tati, fără menajamente. Nu trece jucătorul, îi dai peste picioare ca ciobănașul. 😀 Și de duci la gherla după ce faci asta… Bine, Ghiță săracul a fost demantelat de Coman tot meciul, l-a distrus ăsta, l-a scos din fotbal.

Ianis a făcut un meci prost. Și nu asta ar fi problema, ci faptul că din cauza lui și a lipsei de participare defensivă, Viitorul a fost tocată pe dreapta în prima repriză. Adică acolo de unde a venit și golul.

Dică o să aibă impresia că a revitalizat echipa. Și se va păcăli. Nu e nicio surpriză, FCSB joacă mai bine atunci când n-are apărări aglomerate în față. Atunci când Man și Coman au spațiu, atunci când Tănase are timp, FCSB devine o echipă periculoasă. Din păcate pentru Dică, are 3-4 astfel de meciuri pe sezon.

Viitorul va avea probleme dacă adversarii lor vor lua meciul ăsta și vor juca ce a jucat FCSB. Presingul agresiv în 30 de metri ucide echipa lui Hagi, ăsta e dezavantajul atunci când vrei să joci fotbalul pe care Viitorul îl joacă de vreo câțiva ani. Bine, trebuie să ai cu cine să faci presingul ăsta, trebuie să ai cu cine să speculezi apărarea cu găuri. Dar chiar și așa…

Rar vezi ciobănaș mai mare decât Mihai Roman… 🙂 

Sclavii Anamariei din presă și de la TV sunt tot mai agresivi. Cică au venit ăștia de la United după Man, erau prin tribunele stadionului din Pitești. WOW! Cu parul peste dinți le-aș da.

10 comentarii

 • Ne raportam la ce e aici, dar fotbalistii astia de pe aici, in lipsa lor de educatie, dezvolta ideea ca sunt mari fotbalisti ptr Europa la auzul laudelor.
  Ca, saracii, ei nu prea se pricep la fotbal. Daca le zici de Cagliari, Girona, Nantes, iti zic ca ce echipe sunt astea? Ei le-ar da cu terenul in cap.
  Superiori fotbalului in care ei joaca sunt doar Barcelona, Real, Machester, Juventus si alte doua. Ca atat stiu ei. Adica fix precum amp si cel care “face case la oameni”.

 • Pai si am zis eu ca n-a dat goluri si pase de gol? E fita de jucator ptr Liga 1 cand joci cu botosani, astra si voluntari. Ceea ce subliniam eu ca e Hagi Sr. a facut circ gratuit, fusese Ianis discriminat la Fiorentina ca nu-l bagau aia cand el merita, chipurile.
  Cel care ii face rau in primul rand e chiar taica-sau prin tratamentul preferential, nu noi “vitejii” astia.

  • Pai asa suntem noi obisnuiti, sa ne raportam la fotbalul mare? La Serie A si la EPL? Nu, noi ramanem in incinta, ne raportam la ce e aici, sa nu devenim penibili ca nea Gigi si ca Anamaria. Si aici, in incinta, Ianis e un jucator dintre cei buni.

 • Acum inteleg ce nedreptate i s-a facut lui Ianis de catre Fiorentina. Cum sa nu bagi sa-ti joace in Serie A un fotbalist care nu e in stare sa faca fata cu FCSB din Liga 1 Casa Pariurilor.
  Ce oameni si italienii astia…

  • Da pana acum unde ati fost, curajosilor? Cand dadea goluri si pase de gol, etapele astea, unde erati?

 • Poate F.C. United of Manchester , deocamdata la ce a aratat in aceasta seara nu ar avea loc nici macar ca magazioner la nici o echipa din Premier League…

 • A facut si Dica o chestie inteligenta in cele din urma: a facut presing sus si a mai si tinut de minte mai mult decat de obicei, coroborat cu faptul ca Viitorul nu este o echipa defensiva, i-a iesit lui Dica. O sa joace cu Junior Morais la Botosani in locul lui Nedelcu. Sunt curios ce parere ai despre programul lui CFR pana la sfarsitul sezonului regulat, mi se pare infernal.

 • Mda…Ianis meci prost. A jucat cum o facea acum 2-3 ani. Foarte lent, de multe ori a intarziat pasele, a tot incercat sa dribleze si nu i-a iesit nimic, a gesticulat, a stat numai pe jos la orice contact mai barbatesc… Si toata echipa a jucat in aceiasi nota. Hai ca de Ianis macar s-a mai auzit prin meci dar Man a fost dat disparut cred ca vreo 80 de minute. Aici e o diferenta de personalitate (asta ca s-au tot facut comparatii). Ianis chiar si cand joaca prost, e totusi prezent in meci. Una peste alta, meci uratel. Mai bine ma uitam la Craiova.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.