web analytics
Diverse

FCSB șterge ”Steaua” de pe Facebook și de pe site

Mă rog, nu complet. Dar încearcă. După decizia definitivă și irevocabilă a ÎCCJ, cei de la FCSB au purces la primele măsuri normale pentru respectarea ei. Astfel, contul de Facebook cu peste 1,9 milioane de like-uri a devenit ”FCSB” și atât. De asemenea, cred că sunt în curs de operare și modificări pe site-ul care poate fi accesat în continuare pe adresa www.steauafc.com. Însă headerul a fost schimbat, nu mai scrie ”Steaua”, scrie ”FCSB”.

Nu e altceva decât gestul normal de supunere la o decizie a instanței care îți interzice categoric să folosești în scop comercial numele ”Steaua București”. De asta veți vedea că numele o să dispară și de pe mașinile oficiale, de pe autocar dacă e cazul, de pe treninguri, de peste tot. Totul o să fie înlocuit cu FCSB.

8 comentarii

 • Yuly eu inteleg ca esti sudist dar acum chiar nu e cazul sa-ti etalezi prostia.
  Domeniul ala sa fie ultima ta grija si cu atat mai mult te si redirectioneaza pe fcsb.ro
  Daca scrii steauafc.com iti apara doar pagina de facebook deci nu te mai plange ca o fetita.

  • Sunt din Pitesti si nu fac parte din galerie.
   Se pare ca prostia te caracterizeaza pe tine, fcsb.ro ala e doar text , adresa e tot steauafc.com/ro
   Si eu n-am nici o grija , stiu ca pana la urma mai devreme sau mai tarziu toate lucrurile se vor aseza cum e normal.

 • Si pagina de fb a fcsbului e in cadere libera acum, pana la sfarsitul anului cred ca o sa coboare la 1 milion de fani……se conving tot mai multi stelisti ca Fcsbul din Mogosoaia nu mai are nici o legatura cu Steaua Bucuresti.

  • Mda….1,9 milioane de persoane fata de 939 cat are pagina CSA STEAUA BUCURESTI ..care dintre ele e in cadere libera ?:)) sau nah, CSA nici macar in urcare nu a fost sa aiba de unde sa cada

 • Domeniul nu are treaba. Daca scrii steauafc.com(fcsteaua.ro este detinut de catre suporteri) te pune sa accesezi fcsb.ro
  Probabil ca vor folosi un redirect.
  Gata de acum nu puteti sa mai invocati ca va foloseste numele.

  • Are treaba domeniul….incearca tu sa inregistrezi un domeniu care sa contina cuvantul facebook , xbox etc sa vezi cum imediat ce afla de siteul tau , o sa-ti ia domeniul printr-o plangere la compania de hosting si o sa puna la domeniu, redirect spre site-ul lor.
   Asa am patit cu xbox acum cativa ani.
   Brandurile serioase sunt extrem de stricte in as apara drepturile si au oameni angajati special pentru asta.

   • Bine ai punctat, brandurile serioase..Care parte din ceea ce se intampla cu brandul Steaua ti se pare ceva serios la momentul actual ? Faptul ca joaca in betiv liga sau faptul ca e sustinuta de 800-1000 de fani ?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.