web analytics
Fotbal intern

FCSB șterge pe jos cu ACS Poli, Gnohere e nr 1. Ce-o zice Alibec la ora asta?

Poftim dilemă! Cum va mai putea juca Alibec la FCSB, îmi spuneți și mie? Eu l-aș băga, dar nu îl văd pe Dică să mai facă asta în 2017 cât timp o să fie Bizonul apt. Bizon care, așa cum e el, face ce trebuie să facă, adică dă goluri. Și nici nu dă din palme, nu conduce McLaren, nu joacă Counter, nu fumează. Ce să mai, nene? Mâine-poimâine își mărită finanțatorul o fată cu el, așa băiat bun e!

Mie nu-mi convine să văd echipe urâte care se apără, așa cum se întâmplă cu cele mai multe adversare ale FCSB-ului. Dar ACS Poli n-a știut ce e bine pentru ea la meciul ăsta.

Abia aștept următorul editorial incendiar în care îmi va explica prietenul Costin Ștucan cum e Budescu inutil pentru fotbalul românesc în clipa de față. Că eu am făcut asta, dar am făcut-o atunci când Budescu nu juca nimic, acum câțiva ani. În prezent, Budescu e cam nr.1 dacă ne uităm la ce avem în curte. Sigur, el îl compară cu Coutinho de la Liverpool, de aia îi dă cu virgulă.

Florinel n-a existat până în minutul 15. N-a atins mingea, n-a apărut în imagini, n-a existat. Doar că e bun și că, pentru binele lui, poate că i-a revenit mintea la cap. Când mai are momente de rătăcire îi recomand să dea o căutare în google după ”Gabi Iancu”.

Suporterii FCSB care urlă pe aici cum că susțin adevărata Steaua au rămas conectați la WI-FI? Că pe stadion au fost câteva sute, hai 1500, în ciuda a ceea ce va minți FCSB în anunțul oficial. E horror, praful și pulberea…

Poli a fost atât de slabă încât Gabi Enache n-a ieșit în evidență. Ăsta e un lucru de care timișorenilor chiar trebuie să le fie rușine.

4 comentarii

  • Prostsport: “Marseille a primit vizita liderului PSG, duminică, în “Clasicul” fotbalului francez. Pe lângă înfrângerea din teren, oaspeţii l-au pierdut şi pe Neymar pentru etapa următoare, după ce brazilianul a primit două cartonaşe galbene.”

    Am tras apa.

  • N-a fost niciun Florinel pe teren. În schimb au fost Cătălin Coman, Ciurucu(r) și Alibec. Întreabă-l pe nea Emil G.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.