web analytics
Fotbal intern

FCSB – Plzen 2-2 pentru că Enache și Larie vs. Budescu și Teixeira

Voiam să scriu ceva despre entuziasmul cu care comentează Mironică tot ce se întâmplă la FCSB, dar mi-am adus aminte că Tolontan ceartă oamenii care au curajul să aibă o părere. Când e de certat jurnalisti doar Tolo are voie. 🙂 Poop! Oricum, tot flow-ul pe care îl are Mironică la comentariu se duce întru preaslăvirea minunii înfăptuite de bre nea Gigi la FCSB. Care FCSB e Steaua, nu îi pasă lui Mironică că există o Steaua reală în altă parte, el îi spune cum vrea.

Golul de 1-0 pentru Viktoria a fost extraordinar. În Liga Campionilor ai în defensivă unul care se pune capră sperând să scape de minge și un altul care e depășit ca un amator, ca un fotbalist retras. E uluitor cum funcționează mintea lui Becali, cum omul format ”profesional” doar cu tunuri nu înțelege că n-ai cum să accesezi milioanele Ligii cu investiții de rahat. E simplu, ce s-a întâmplat până acum a fost bulan, bulanul nu e regulă. Amuzant.

Budescu n-a mințit când a lăsat să se înțeleagă că acum se simte și el fotbalist. N-a mai avut public, n-a mai avut susținere de când e jucător blană, și îi place. Joacă bine, joacă pentru public, a dat niște pase excelente meciul ăsta. De gol nu mai spun. Bine, aia cu ”Dobrinul secolului 21” nu e doar penibilă, e și revoltătoare.

Niță e mediocru în cele mai bune momente ale lui, v-am mai spus, copii. Degeaba vă enervați, degeaba vă place de el pentru că e băiat de treabă și n-are AMG-uri și M-uri. Sportiv, Florin Niță e meh, nu e un portar pe care să te bazezi în meciuri tari. Da, muncește. Da, merita și la națională în unele momente, dar atât.

Vă întreb că sunteți mai în temă decât mine. Când a dat UEFA regula aia cum că nu e voie cu doi atacanți în același timp pe teren? Acum doi ani parcă, nu? De asta trebuie să iasă Alibec mereu când intră Gnohere. Deh, regulile sunt reguli.

Apărarea e slabă rău, atacul e bun și-mi place. Dar nu merge așa, n-ai voie să ai două compartimente atât de diferite când joci în Ligă. Cehii au prima șansă, dar nu m-ar mira să îi bată FCSB în retur. Sunt de valori apropiate.

11 comentarii

   • Îți cam place să-ți încordezi mușchii, ar trebui sa încerci și cu creierul. am ridicat o problema chiar pertinenta: Alibec a fost cel puțin la fel de slab ca Larie și totuși nu e menționată evoluția lui în acest articol, deși așteptările de la el erau mult mai mari.

 • Alibec e dpdv fizic la 60%. Totusi orice antrenor ar miza pe el macar o repriza pt ca poate avea o sclipire de moment. A fost bomba aia de la 30 de m, f aproape de bara… are deseori si pase filtrante excelente plus, repet, relatiile de joc cu Budi & Co. Banderola ii e bagata pe gat de Gigi, ce sa facem?… La varsta lui nu-l mai motiveaza in plus un rahat de banderola… Banderola ar trebui sa stea la Pintili. Dica mi s-a parut destul de prompt cu schimbarile, le-a facut devreme, nu gen Tata Puiu in ultimile 4 minute… Buba e la fundasii centrali… si normal la Enache care baga material 120% din care 70% sunt numai gafe si gherle… si nici nu da vreun semn ca ar progresa vreun pic de cand a scos capu’.
  Si eu cred ca sunt sanse acolo, dar trebuie betonat intr-un fel apararea… Dar ce facem dupa? Ne facem de bascalie, dreaq… Daca nu faci eforturi sa pastrezi un nucleu de jucatori macar 3 sezoane, nu ai nicio sansa la cascavalul din Europa. Noi vrem “forbal” dar Becali face talcioc cu taraba de jucatori mediocri, schimba 30 de jucatori pe an…

 • Fcsbul nu joaca nimic,totul se reuseste prin valoarea individuala a jucatorilor(cei care o au).off a revenit in mamaliga 1 cel mai tare hipster fotbalist:astafei.

 • Defensiva nu exista , n-ai ce-i face , Gigi vede doar de la mijloc in sus … Daca nu ai un lider in aparare poti sa joci cu Larie , Enache si alti amorini , asa cum face Steaua .

 • E o “şanse” în retur, e o “şanse” să mai “deie” cehii 2. Hahaha

  Şi ai perfectă dreptate…ne-a amețit “domnul” cu steaua lui.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.