web analytics
Diverse

FCSB pierde tot în fața Stelei, Becali minte. Nimic nou!

Înainte să citiți toate mizeriile, stați două secunde.  Vedeți asta, din ProSport:

Curtea de Apel Bucureşti a respins marţi cererea FC FCSB ca Steaua să fie decăzută din drepturile asupra mărcii şi anularea acesteia. S-a respins, de asemenea, ca inadmisibilă, cererea FCSB de sesizare a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Prin urmare, marca Steaua rămâne la Armată.

Radu Naum, evident, l-a sunat pe Becali să-l întrebe. Și Becali spune că e minciună, că a câștigat tot. Plus o serie aproape interminabilă de aberații. Ia marca înapoi, ia stadionul, îl ia și pe Lăcătuș, ia tot.

Da, doar că nu e deloc așa. N-a câștigat mare lucru, a pierdut ceea ce voia. Partea proastă e că dacă citiți presa o să înțelegeți fix pe invers, o să înțelegeți că Becali a câștigat. 🙂 Și mai tare decât asta, dacă poate fi ceva mai tare, e că DigiSport își motivează articolul cu Becali câștigător folosind decizia instanței, print screen de pe site. Ori în decizia aia scrie fix invers.

Ce se va discuta în ianuarie nu e de băgat în seamă. Așa că… relax!

12 comentarii

 • n-am inteles ce Dumnezeu inseamna marca natorie, o sa dau un goagal in speranta ca ma voi lamuri, stiam ca o marca este o marca si atat, m-as multumi si cu o marca NE-notorie cu care sa ma apuc sa fac copii dupa adidas, nike, apple si altii. pot folosi o marca, fie ea si NE-notorie, Nike ??? am mari dubii !!!!

 • Bogdanel T, ti-ai consumat o idee din alea 3 pe care le ai.Ce zici, următoarea o expui săptămâna viitoare?Sa nu cumva sa faci atac cerebral daca te chinui sa gândești prea mult neavând antrenament pt asta.

 • Bogdan-Gabriel Pavel, 1q și ceilalți care sperați ca SC FC Fcsb SA să distrugă Steaua București, citiți cu atenție pe portal.just. Este simplu: cererea SC FC Fcsb SA ca brandul Steaua să fie anulat cu totul a fost respinsă! Vorbiți de revizuiri, războaie pe mărci care continuă…etc. Sunteți topiți :)))))) Argumentul instanței în cazul anularii mărcii a fost întemeiat pe “autoritatea de lucru judecat” adică, pe înțelesul vostru, LA REVEDERE! Cel puțin în instanțele din România. Ar mai fi șanse la CEDO :)))))))))) Ăsta e și motivul pentru care oierul amenință cu Academica Clinceni. SC FC Fcsb SA e deja istorie

 • 1q, procesul asta n-are legătura cu celelalte, deocamdată.In cazul in care cel de acum ar fi câștigat de FCSB(putin probabil), s-ar putea pune problema unei revizuiri si in celelalte.Nu a câștigat nimeni nimic in dosarull asta prin decizia de azi, chiar dacă Talpan ” crede că a castigat”(interesantă exprimare de jurist, nu e sigur, doar crede :)) )

 • cristi @
  lucruri separate. fcsb a vrut sa anuleze toate marcile csa. i-a fost repinsa cererea. dar csa a cautat sa blocheze apelul fcsb si nu a reusit. inseamna ca razboiul pe marci continua si anul viitor. pe fond, victorie becali. interpretarea prosport vadit tendentioasa.
  asta nu inseamna ca fcsb va castiga, dar inseamna ca are o noua sansa sa castige.

 • CAB admite apelul, dupa care spune: “RESPINGE pentru autoritate de lucru judecat cererea de anulare pentru rea-credinta a marcii nationale STEAUA BUCURESTI nr.72827, cererea de decadere a aceleiasi marci si cererea de anulare a marcii nationale STEAUA BUCURESTI nr.130904.”

 • Cristi,aici pe blog unde cred ca ai libertate totala poate ar trebui sa ne pui si care e situatia reala din presa .
  Cine sunt spagagistii, tonomatele sau slugile

 • CAB admite apelul, dupa care spune: “RESPINGE pentru autoritatea de lucru judecat cererea de anulare pentru rea-credinta a marcii nationale STEAUA BUCURESTI nr.72827, cererea de decadere a aceleiasi marci si cererea de anulare a marcii nationale STEAUA BUCURESTI nr. 130904.”

 • Nu vreau sa fac pe deșteptul, dar ce e subliniat cu roșu în Prosport nu e in defavoarea lui Becali, asa cum scrie autorul articolului, ci din contra.

  “Respinge pentru autoritate de lucru judecat…” nu inseamna ca respinge cererea FCSB de a anula marca sau ce vor ei să anuleze, ci respinge exceptia conform căreia anularea mărcii cerută de FCSB s-ar fi judecat deja (asa cum a decis prima instanta).

  Repet, nu pretind ca sunt deținătorul adevărului suprem, dar interpretarea din Prosport e greșită si sunt convins că un jurist va spune acelasi lucru.Mergand pe logica autorului, s-ar fi respins apelul.

 • bogda @ eu am inteles ca exceptiile csa au fost respinse. adica procesul pe nume si marca se rejudeca. am inteles bine ? pari ca te pricepi. daca e asa, csa a cam infrant.

 • Prima instanta (TMB) a admis excepția autorității de lucru judecat și a respins cererea FCSB, adică a considerat că deja s-a judecat speța.

  A doua instanta (CAB) ADMITE apelul declarat de FCSB si anulează in parte hotărârea, păstrând din prima decizie doar ce ziceți dvs ca e de neluat in seama.Celelalte dispoziții ale primei instanțe au fost ANULATE.Adica a respins ce admisese prima instanta(excepția lipsei de interes, excepția autorității de lucru judecat).

  Becali abereaza mult, dar aici are dreptate.Nu a câștigat nimic, ci doar se va judeca ceea ce TMB spusese că a fost deja judecat.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.