web analytics
Fotbal intern Pariuri

CFR – FCSB. Ce se pariază în cel mai tare meci?

Hai că a venit și ziua în care o să o lămurim cu echipele astea două. Diseară e meciul direct între CFR și FCSB, motiv pentru care sunt curios cum vedeți voi raportul de forțe acum, înainte de războiul după care va spune toată lumea ”v-am zis eu că ăia sunt mai buni”. Nu, tată!

Cică astea sunt echipele probabile:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Hoban, Culio – Omrani, Deac, Nistor – U. Vera
FCSB: Niţă – R. Benzar, Planic, Bălaşa, J. Morais – Nedelcu, Pintilii – Golofca, Fl. Tănase, Budescu – Alibec

Așa, acum ce se pariază la meciul ăsta? Din ce văd, CFR Cluj e favorită la majoritatea caselor de pariuri (2.45 la Unibet, 2.50 la Betfair, 2.60 la NetBet și 2.65 la Fortuna) în timp ce FCSB are șansa a doua (2.95 la Unibet și 3.00 la restul). De făcut bani mi se pare decentă și oferta pe marcatori. Adică Alibec are cotă 4.00 că dă gol, Budescu are 5.30 și Tănase are cotă 20 la dublă și 120 la hattrick, astea la Fortuna pentru că mi-a fost lene să caut în altă parte, dar aștept să-mi ziceți unde sunt și cotele mai bune. Gazdele au 3.70 la Vera, 3.90 la Balde și un 5.30 la gol Deac. Tare e că în cazul lor sunt cotele mult mai mici la goluri multe. Primul are doar 12 la dublă și 45 la hattrick, spre exemplu.

Va place cu scor corect? un 2-1 pentru FCSB merge cu cota 7, un 2-0 pentru CFR merge cu cota 10. Un pauză/final, așa cum îi place lui Ștucan, vine cu un drăguț 4.70 la 1/1 sau cu un mișto 35 la 1/2.

Deci? Ce se pariază în cel mai tare meci?

20 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.