web analytics
Fotbal intern

FCSB i-a luat pe Alibec, Gnohere și Bălașa. Dinamo l-a luat pe Mutu din vacanță

Eu nu înțeleg nici în ziua de azi, la o grămadă de timp după ce Ionuț Negoiță a fost uns șef peste echipa Dinamo, care sunt pretențiile clubului. Lumea îmi tot spune că pentru ei e suficientă supraviețuirea, dar nu pot să cred că unul dintre cele mai titrate cluburi din România, singurul club bucureștean care are încă super galerie, se poate mulțumi cu așa ceva. Suntem pe 10 ianuarie, mai sunt 3 săptămâni până începe campionatul, iar ei nu mișcă pe piața transferurilor. Și nu e vorba despre transferurile cu bani, ci despre orice transferuri.

Ca să ne înțelegem. Dinamo e pe locul 5 acum și are 32 de puncte. Pe 7, primul loc sub linia playoff-ului, e Astra Giurgiu cu 29 de puncte. Sub Dinamo, pe 6, e CFR Cluj cu 30 de puncte și alte șase luate de miliție. O postură deloc liniștită pentru Dinamo care pare că nu vrea să facă nimic pentru a-și întări poziția.

FCSB i-a luat pe Alibec și pe Gnohere, pare-se că și pe Bălașa acum, Dinamo caută să scape de Tîrcoveanu aud. Asta după ce și-au marcat bine intențiile atunci când și-au dat căpitanul pe 200.000 de euro. Eu cred că dacă nu vor face ceva serios în pauza asta vor rata playoff-ul. Mai au de jucat așa:

  • Viitorul – acasă
  • Concordia – deplasare
  • FC Botoșani – acasă
  • CSU Craiova – acasă
  • Pandurii – deplasare

foto: facebook Dinamo

Un comentariu

  • In Anglia sunt stadioane pline in liga Z, tine de dragostea pentru sport, organizare, infrastructura, etc.
    Prin alte parti nu exista foste mari echipe ce se zbat in mizerie?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.