web analytics
Fotbal intern

FCSB e lider în Liga 1 după ce dărâmă CSU Craiova. 5-2 la Severin!

Bine că n-au primit ăia avizele, vă dați seama ce urât era dacă inaugurau stadionul nou din Craiova cu un asemenea meci? Să le dea FCSB cu terenul nou în cap. Urât…

Tactic, mi se pare că FCSB a jucat exact ce trebuia să joace încă din start. Sigur, e ușor de spus asta atunci când dai gol în secunda 44, însă după gol au blocat omul cu mingea pe ofensiva oltenilor, Mitriță, Băluță sau Bancu aveau cel mult o secundă să judece până să fie interceptați ca un Boeing BlueAir rămas fără comunicații deasupra Angliei. Diferența e că FCSB și-a doborât ținta. Bravo, Dică!

Vă spusei că MM e de o mie de ori mai bun decât Dani Mocanu? Și asta fără ca Dani Mocanu să fie rău. Și prin MM mă refer la Marko Momcilovic, cel care i-a resetat computerul lui Martik, săracul, la faza golului 2. E mai viu sârbul și ofensiv mi se pare incomparabil mai bun decât Dani Mocanu. Ca să nu mai spun despre felul în care a văzut jocul la golul de 4-1.

Să mă mai dau și eu mare. Că tot m-ați înjurat în ultimul an, de când tot zic că Florin Tănase nu are cum să fi uitat fotbalul cu care m-a impresionat la Viitorul. De ceva vreme Tănase e tot mai bun, iar în seara asta a fost excelent.

Craiova are nevoie de un portar mai bun, de niște variante pentru ciudații ăia din apărare și de încă un fotbalist de valoare variantă pentru Mitriță sau Băluță.

Ah, Alibec nu marchează și asta e rău, de acord. Dar cele trei pase de gol se pun? Cum adică trei? Păi, trei! Două care au fost înscrise și aia din ultimele minute, în fața porții goale, când O. Popescu n-a putut pune latul. Plus scărița aia de la final…

Eu îl înțeleg pe Băluță că se simte precum Bercea Mondialu și crede că stăpânește Oltenia, dar să ne mai lase un pic. De ce zic asta. Ce a făcut Gnohere la golul lui Teixeira, adică faptul că i-a lăsat mingea portughezului, Băluță n-a făcut în careul advers. Tot în prima repriză, o fază la care dacă mingea ajungea la cel de după Băluță era gol. Știu că e nasol când ești mult mai bun decât colegii, dar…

9 comentarii

 • Doua puncte de vedere:
  1. Numa’ prostii nu-si schimba parerea, nu?! 🙂
  2. Mai da-i drumu’ din brate lui Alibec. N-are niciun gol in campionat in douasutepatrujdamii dă etape. Asta in timp ce inesteticul si mult mai putin inzestratul Harlem are 17 goluri pă meci (multe marcate din postura de rezerva a lui Alibec). Sigur, tătarul nostru rasfatat e super-tehnic, face frumos cu mingea, da si 10000 de pase de gol, insa principala responsabilitate a unui varf e golul, iar lui aproape ca-i lipseste cu desavarsire in acest sezon (din care aproape s-a scurs jumatate). Cel mai probabil va fi titular joi cu israelienii (wink), insa indraznesc sa spun ca nu va face mare branza, asta pentru ca el n-a inteles nimic dupa toate episoadele astea in care a avut de suferit din cauza atitudinii lui de rahat. E cumva exemplul pe care l-ai dat tu mai sus cu Baluta. Si daca Gigi ia 10 milioane pe Alibec e foarte tare. Nu cred ca mai e nevoie sa-ti explic de ce.

 • Cristi, niciun comentariu despre prestatia lui Enache? Daca ar fi marcat la faza aia isi mai spala din pacate :))

 • dica e A2, vecali e A1 si face echipa si tactica. pe dica, care e antrenor slab, il scot mereu jucatroii. ei, jucatorii, pot juca si fara antrenor…….

    • Ai citat la meciul asta? Situațiile se schimba, se intampla lucruri, se modifica circumstante. Sau daca unul e praf o data trebuie sa fie praf mereu? Usor cu manelele pe aici, te rog.

  • Intr-un fel e normal sa primesti si astfel de comentarii, pentru ca atunci cand critici, esti foarte categoric, mai rar esti moderat. Ii faci direct praf. Acum, eu recunosc ca nu ma pricep si nu stiu care e adevarul in legatura cu calitatile de antrenor ale lui Dica, de exemplu. Chiar sunt curios sa aflu care e adevarata lui “fata”. Dar revenind la exprimarea ta, una e sa spui ca “aseara Dica a fost depasit tactic”, de exemplu, si alta e sa spui “Dica e un antrenor praf”. Pentru ca daca e a doua varianta, asta nu prea se schimba intr-o saptamana.

 • O întrebare: sinistrul ăla de Nita și-a uitat creierul acasă? Ce sunt figurile alea imediat după ce primea gol? Eu nu le vad rostul nici în momente mai importante, dar da-te-n morții ma-tii de prost, cum sa faci asemenea impresii?!?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.