web analytics
Diverse

FCSB, Ivan, naționala, Dinamo. Sunt live de la 10:45 la Ora Exactă în Sport și discutăm despre toate astea

emisiune lipovan

Emisiunea voastră preferată e azi, de la 10:45, pe Sport.ro. Ne vedem cu Lucian Lipovan ca să discutăm despre subiectele la modă:

 • FCSB se înțelege cu CSU Craiova pentru transferul lui Ivan (2 milioane plus procente, cum doar ProSport a anunțat), însă cel mic pare că nu vrea la FCSB.
 • FCSB joacă un amical cu Ujpest în Antalya, iar Stanciu, Hamroun și Adi Popa sunt cei mai buni de pe teren. Tare curios sunt unde va juca Chipciu.
 • Naționala face un antrenament cu 7 inși în Turcia, suntem penibilii penibililor. FRF nu are nicio reacție publică la adresa problemei cu Steaua, mai rău ca pe vremea lui Sandu Mircea.
 • Dinamo are dreptate când zice, doar prin vocea lui Rednic, că a fost arsă de selecționer. Cum adică lor nu le lași jucătorii cu 24 de ore în plus la club și pe Steaua o ierți de convocare?

12 comentarii

 • Popa printe cei mai buni de pe teren? WTF?!? Te-ai uitat la meci sau doar ai citit cronica? Popa a fost missing in action vreo 30 de minute. La un moment dat am crezut că a fost schimbat. Cu el şi Toşca pe post de titulari Steaua ori n-o să se califice în UCL, ori o să fie (iar) ciuca bătăilor.
  Chipciu dacă o să mai fie titular o să joacă în dreapta, fix în locul lui Popa.

   • Care altele? A dat gol dintr-un şut anemic care a trecut printre palmele lui Tutankamon ăla de la Ujpest, în rest a pierdut toate duelurile 1 la 1 în care a fost implicat (când a încercat să dribleze a fost jalnic). A preluat aiurea vreo 2 pase excelente ale lui Stanciu ajungând cu mingea înspre marginea terenului în loc să pătrundă în careu. Ca să nu mai zic că a ratat şansa să dea nişte pase decisive pentru că în loc să informeze despre situţia din teren el era cu capul în pământ. Varză pentru nivelul ăsta!

 • Merci pentru replica de la tv, insa are 1.81, asa scrie pe wikipedia. Iar exemplul Cannavaro era doar despre inaltime. Un jucator scund, de 1.76 care a fost un mare fundas central. Unul care a luat balonul de aur in 2006. Deci inaltimea are si nu prea are legatura. Eu nu il comparam cu Cannavaro.

 • Relatia cu presa la nationala e aproape la fel de dezastruoasa cu cea de la Steaua :)) poate Fainisi si Berceanu au o competitie personala, cine comunica mai putin

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.