web analytics
Fotbal intern

FCSB nu se învață minte, merge tot pe mâna lui MM Stoica

E destul de greu să găsești în fotbalul românesc unul care să fi dat mai multe gherle decât Mihai Stoica. Serios, luați unul cu o activitate asemănătoare, cu tot cam atât de mulți ani atârnați în fenomen, și vedeți care este raportul reușite/gherle la aducerea de fotbaliști. Cine e echivalentul lui Stoica de la CFR Cluj are nereușite cam 15% pe sezon, Narcis Răducan a făcut acum câțiva ani transferuri cu care o aproape retrogradată a terminat pe podium, Dinamo a adus sezonul trecut toți rejectații și era să ia titlul. În timpul ăsta, adică meanwhile back at Gigi’s mansion, Stoica decontează excursii la business class prin Portugalia, țară din care se întoarce cu rușini de neimaginat.

Vă mai aduceți aminte sezonul trecut, da? Propusese un atacant pe care era evident că nu-l pot lua din cauza pretențiilor și un altul care putea să vină împrumut, dar care venea degeaba pentru că juca la Olimpiadă și ar fi ratat startul sezonului și startul din cupele europene. Voi pricepeți? Ăsta care se dă mare că știe fotbal a petrecut două săptămâni pe banii clubului în Portugalia și s-a întros cu două chifle. Și încă mai există în fotbal.

Acum, pentru că Gigi Becali n-are minte cât să se învețe minte, Stoica își face din nou de cap. Probabil are vreo combinație prin Portugalia, că pare-se că a găsit iar jucători pe acolo. Mi-e și silă să mă uit pe fișa de service a ăluia, dar am curaj să pun pariu că o să fie gherlă. Așa cum gherle au fost alte recomandări recente ale lui Stoica, băieți precum Golubovic și Dan Popescu. Și nu m-aș grăbi să-l consider succes nici pe Zero Popescu.

Locul 5 la anul nu i-l fură nimeni FCSB-ului, pun pariu!

2 comentarii

  • In alta ordine de idei, conform jijisport:

    “Claude Dielna a impresionat la Dinamo, iar roș-albii vor neapărat să-l păstreze pe fundașul francez și pentru sezonul viitor.

    Om de bază sub comanda lui Cosmin Contra, Dielna a demonstrat că este un apărător de top pentru Liga 1, la cei 29 de ani pe care îi are. În aceste condiții, Dinamo și l-ar dori în continuare pe Dielna. Jucătorul rămâne fără contract în această vară, iar Mutu vrea să-i propună un salariu de 12.000 de euro pe lună, scrie Gazeta.

    Dacă se va ajunge la un astfel de acord, în următoarele zile, după ce ambii se vor întoarce din vacanță, atunci Claude Dielna ar deveni jucătorul cu cel mai mare salariu de la Dinamo.”

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.