web analytics
Fotbal intern

FCSB și fanii ei, umor involuntar cu lansare de carte. Chiar că ”Fâșii de rușine”

ultras steaua lider galerie. Foto - Adrian Scutariu

foto: Adrian Scutariu

 

Îl vedeți pe omul ăsta din dreapta, da? Poza e făcută la Steaua – Chelsea 1-0, acum doi ani. Pentru ce credeți că e el făcut, ce vă inspiră forma frunții lui? Oare e făcut să taie diamante? Să predea ”Rezistența Materialelor”? Să hrănescă puii orfani de liliac? Nu, omu’ e făcut să rupă dinți, să urle, să ridice oameni deasupra capului și să susțină Steaua, în cazul de față. Iar asta nu e un lucru rău, ba dimpotrivă. Ideea pe care voiam să o subliniez este aceea că oamenii ca el, cei din jurul lui, fac parte dintr-o categorie bine delimitată. Sunt cei mai mulți suporteri din România, au printre cele mai mișto galerii, sunt oameni pe care îi poți introduce în acțiunile de marketing ale clubului atunci când vorbim despre Nutline, Dedeman sau mai știu eu ce producător de excavatoare și alte chestii dure. Ce face FCSB cu oamenii ca băiatul ăsta?

Îl cheamă la evenimentul cultural ”Cu ușile deschise”, ocazie cu care s-a lansat și un roman. Ce, ma? DA! Extraordinar sau cum? FCSB își cheamă suporterii la un eveniment unde Marcel Iureș a citit celor prezenți. Este cel mai nereușit eveniment făcut în istoria fotbalului românesc, eveniment la care din câte se pare au fost părtași și cei de la City Insurance. De ce e nefericit? Vedeți în poza din dreapta, la comentariile lăsate de fanii FCSB la postarea care îi invita la eveniment.

fani fcsb

În caz că vă întrebați, departamentul de marketing al Stelei este condus acum de copilul de 20 și un pic de ani al lui Argăseală. Asta după ce Bobby Durbac, specialist în marketing sportiv, a fost dat afară.

2 comentarii

  • Salut, nu am sa-ti scrui la persoana a doua pentru ca nu sunt atat de elevat ca tine. Ca si inceput as prefera sa ma fac ca nu am citit acele intrebari puierile referitoare la vaz sau inspiratie, in schimb vreau sa-ti reamintesc, asta in cazul in care se presupune ca esti un tip care detine un bagaj ridicat de cunostinte generale, ca nu conteaza felul in care arati, ci felul in care gandesti,vb celebrului Florian Pitis,D-zeu sa-l odihneasca, “nu contraza cat de lung am parul,important e ce si cum gandesc”. Nu iti cunosc cititorii, insa nu cred ca te citesc ca ai arata nu stiu cum, urat de altfel, cu freza de fashion-ist si camasa de IDM-ist. Ai scris un articol de 2 lei, ce legatura are WCsb si poza respectiva. Daca ai fi fost un profesionist, nu un spargator al semintelor de tine amintite, intai te-ai fi documentat despre ce si cum sau cumva ai fost platit de unii doritori de bine:). In final daca doresti o intalnire inregistrata cu noi ,respectiv cu cel ce iti inspira si ofera cosmaruri, animalul cu frunte lata, asteptam un semn de la tine, sa vedem unde este adevarul. Te asigur ca vei invata multe, te invatam ce e un suporter , ce e un fan,ce e viata ultra etc…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.