web analytics
Fotbal intern Pariuri

Mai e FCSB – Dinamo un ”mare derby”? Ce pariem la meci?

Prima întrebare e doar a mea, dar o explic rapid. ”Marele Derby” îi spuneam meciului dintre Steaua și Dinamo, meciul între echipele cu cel mai bogat palmares, cele mai bune clasări în mod constant în Liga 1, cei mai tari suporteri. Acum avem un meci între o echipă care nu se mai numește Steaua și care nu mai are suporteri, galerie nici atât, și o alta care mai are suporteri, dar care termină an de an pe poziția aia din clasament pe care n-o vezi bine pentru că acolo se îndoaie ziarul. Adică mai lăsați-mă cu marele derby între Peluza Roș-Albastră și vecinii lui Mediaș de clasament. În fine. E ”Mare Derby”, așa zice lumea, așa zic și eu.

Ce pariați, dacă e tot așa de mare derby-ul ăsta? Nu de alta, dar m-am uitat pe pronosticurile voastre la meciul CFR – FCSB și mi-am dat seama că nu prea câștigați din pariuri. 🙂

Așa, m-am uitat pe niște oferte pentru meciurile astea și nu prea sună nimic a ”bani pe jos”, vorba unui fost antrenor din România. Adică merge un 3.15 la gol Budescu, că tot marchează des, poate și un 4.40 la gol Nemec. Cine vede FCSB drept favorită are și un 3.40 la 1/1 pauză/final. Sau, cine e călare pe surprize, are fie un 7.00 la 1-0 pentru Dinamo, fie un 12.00 la 2-0 pentru Dinamo.

Deci? Ce pariați azi și unde?

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.