web analytics
Fotbal intern

FCSB – Dinamo 1-3. Așa e când ești antrenat de Elmer din Bugs Bunny. Dinamo, 5 clase peste

Dinamo o să o aibă mai grea cu Pandurii, în ultima etapă, decât cu FCSB în seara asta. Sigur, pe fondul jocului bun dinamovist, însă FCSB n-a jucat nimic, a fost zero, penibilă. Și nu pentru că există Enache sau Niță, elemente slabe, ci pentru că echipa are un antrenor care nu se pricepe la fotbal, care n-are idei tactice, care face antrenamente 5 contra 2. Așa e când la antrenament faci doar miuțe, când cobori din Rolls și le vorbești arogant fotbaliștilor. Când în loc să ai ședințe tactice ție îți arde de Alice în Țara Minunilor și apoi ești mincinos. Ei bine, te ucide Dinamo fără drept de apel!

Hanca e o putere de jucător, poate cea mai mișto creștere din perioada recentă în fotbalul românesc. E 9 clase peste jucătorul care venea de la ASA Tg. Mureș. Palic e și el impecabil. Mă rog, cel puțin în seara asta, că în ultima perioadă nu mi-a plătut atât de mult. La fel, văd că nimeni nu-l place pe Nedelcearu. Mie începe să-mi placă tot mai mult.

V-am mai zis că Tudor Bred Pit e cel mai prost arbitru din România? E groaznic, fluieră tot și fluieră prost. Ăla n-a fost penalty niciodată, coturi în gură pe care nu le-a văzut, galbene inutile. Serios, e oribil, nu pricep cine îl lasă să fluiere. O să ajungă în iad.

Ce o avea Reghecampf cu Pintilii? Când tu îl ai pe Muniru în echipă titular atâtea meciuri îți permiți să îl scoți pe Pintilii în minutul 50 ca pe juniori? Când Lampard Popescu dă 50% pase greșite și când le dă bune le dă doar în spate, cum să îți umilești așa căpitanul?

Liderii galeriilor din România sunt, în cele mai multe cazuri, proști pământ. Nu vorbesc doar despre Dinamo și Noua Steaua Peluza whatever. Serios, proști la modul în care probabil iau pensie specială pentru IQ mic. Cum să te plângi că nu ai voie să faci spectacol cu torțe pe stadion, ca grecii sau ca sârbii, când tu dai cu petarde în jucători? Înțeleg și susțin introducerea torțelor în peluză, dar nu în mâinile unor maimuțe iresponsabile care aruncă după jucători. Ce obții dacă îl arzi pe un fotbalist cu torța?

Tamaș fie nu mai poate, și mă sincer îndoiesc, fie îl arde pe Reghecampf. Și mai repede cred în a doua. 🙂

La 15 minute după ce Panduru a terminat un discurs de 10 minute în care spunea cum Alibec nu are un dribling, atacantul FCSB îi retrage din fotbal pe Daniel Popa și pe Busuladzic, le dă mingea printre craci ca la amatori, îi scoate din fotbal. Dar Contra a făcut probabil școală de antrenori, nu ca adversarul lui, și a știut că îl ucidă fotbalistic pe Alibec.

Niță e super valoros, doar apără penalty-uri, e putere, eu nu înțeleg de ce nu e el la Fiorentina în locul lui Tătărușanu. E cel mai bun portar din România și al doilea din Craiova.

Bălașa e zero. E prima dată în viața mea când spun asta despre un fotbalist după doar câteva meciuri. Dar e zero!

2 comentarii

  • ai zis gresit cu liderii , liderii dinamovisti au facut semne dupa fiecare petarda sa nu se mai arunce in teren 🙂 , dar nu poti controla fiecare colt de peluza…nu e dictatura…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.