web analytics
Fotbal intern

FCSB – CFR Cluj 2-0. Vă e frică de Alibec? Fotbalul pedepsește fricoșii!

Clujenii au dat 50 de declarații înainte de meci în care spuneau că le e frică de Alibec, de forța ofensivă a FCSB-ului. Și au arătat asta pe final, atunci când și-au dat seama că un punct e bun. Ei bine, atunci au fost nimiciți.

FCSB joacă în mod normal, la începutul fiecărui meci, în zece oameni. Doar că în seara asta au fost în 9, celebrul frate de fotbalist nu a existat, ba a și comis niște gafe colosale în delirul lui în care se crede jucător tehnic. Cum să îl bagi pe ăsta în locul lui Pintilii doar antrenorul Gigi Becali știe. Bănuiesc că s-a luat delirul și la el.

Meci bun făcut de Ovidiu Popescu, e adevărat, dar și pentru că tactica l-a ajutat. A fost centralul mai avansat și a beneficiat de faptul că tactica lui Gigi Becali a fost ”Tamașe, dă sus pe ei!”. Boldrin nu e cu fotbalul în 2017, pe stânga nu e nimeni, iar Jakolis a fost prea nervos, s-a certat prea des cu Alibec. Golul? Extraordinar!

Cred că CFR poate juca mai mult decât a jucat în seara asta, mi se pare că adversarii ”respectă” în continuare prea mult FCSB-ul și nu pricep de ce. Dacă îți propui să joci fotbal împotriva lor ai mari șanse să îi bați, degeaba au jucători buni dacă antrenorul Becali e praf.

Momcilovic a fost carne de tun, l-au nenorocit băieții pe stânga. Deac, Omrani, cred că și Miriuță l-a driblat în drum spre vestiare. În ritmul ăsta Junior Morais e titular încă din aprilie la FCSB, Momci trebuie să predea echipamentul.

Ce-a ratat Păun… Dar ce-a făcut Tănase, bă, băiatule! 🙂 Incredibil, știu că e clișeu, dar chiar e mai greu să ratezi de acolo decât să dai gol. Din doi metri cu poarta goală, goală, goală! Mai rea decât aia ratată de Dorin Rotariu cu Gaz Metan.

Știrea meciului, totuși, e aia că Gabi Enache nu a fost pământ de flori. 🙂 Sunt rău, a fost chiar mediocru, ceea ce e bine pentru el.

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.