web analytics
Fotbal intern

FCSB cere FRF excluderea CSU Craiova din Liga 1. Ca să câștige… ce?

Decizie pe care nu prea pot să o înțeleg a celor de la FCSB. Cel mai sigur la ordinul lui Gigi Becali, bre nea Vali Agoniseală a depus la Comisia de Disciplină de la FRF o ”plângere disciplinară” la adresa CSU Craiova. Comunicatul e la ei pe Facebook, e lung și are drept susținere un articol din ProSport, însă esențialul e că oltenii ar fi desconsiderat competiția și ar fi ”încălcat principiile integrității și sportivității competiției” pentru c-au băgat rezervele cu Viitorul. Și mai spun cei de la FCSB că lucrul ăsta a fost făcut premeditat, motiv pentru care în baza articolelor nuștiucare se cere excluderea CSU din competiție.

Ok, unu la mână. Nu doar că nu cred că FRF va exclude Craiova, nu cred nici că vor lua vreo măsură, fie ea cât de mică. Pe partea cealaltă, plângerea asta cred că va reuși să îi motiveze suplimentar pe olteni, iar dacă se gândeau să vină cu rezervele la București, ei bine, cred că vor renunța la gând și vor face tot posibilul să câștige. Și atunci, să presupunem că Viitorul se încurcă acasă cu CFR, cum ar reacționa Becali dacă ar pierde acasă cu CSU Craiova pentru că i-a făcut pe olteni să folosească echipa de bază cu o plângere care n-are nici cea mai mică șansă de câștig?

9 comentarii

 • Simpatică partea cu “Bîrzan – niciodată titular” pentru că încă e valabilă. N-a jucat din primul minut săracu’ nici cu Viitorul.

 • FCSB nu a facut acelasi lucru acum cativa ani, cand i-a batut Viitorul 5-2 si zicea Gigi ca a fost omenie? Si apoi cu Severinul a bagat titularii? Uite ca s-a intors roata..

 • O mare prostie, fara nicio sansa de succes. Nu fac decat sa isi pateze si mai tare imaginea

 • Daca Craiova baga prima echipă cu FCSB atunci e clar că au fost pe mana cu Hagi, uite că am parafrazat un clasic din fotbalul romanesc, ar fi doar o scuza penibilă că s-au pisat pe odihnirea invocată săptămână trecută din cauza atacurilor ciobanului

 • Un demers caruia nu ii vad rostul… intr.un campionat plin de mizerii un play-off nu isi are rostul atata timp cat jucatori ai tuturor celorlalte echipe tipa din toti rarunchii “sa ii incurcam p fcsb”… incercam sa ajungem in lumea buna dar mentalitatea “daca nu pot eu macar sa nu ia dusmanu” e mult prea adanc ingropa in mintea unora

 • Momentul acela cand fix fcsb incearca sa dea lectii de profesionalism in liga 1…mi-e scarba.

 • Sau poate ca folosesc plangerea aia ca santaj.
  Folositi tot rezervele sau nu renuntam la plangere.
  Acum bine, plangerea respectiva e o cretinitate, dar nici aia de la Craiova nu sunt cine stie ce inteligenti ca sa inteleaga asta.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.