web analytics
Fotbal intern

FCSB – Astra 2-0. Miriște, zeul Stanciu, amatori și-un palalila cu fluier

Am văzut meciul de pe un stream de căcat. În loc să amenințe site-urile care fură feed video, deși trebuie făcut și lucrul ăsta, Digi și Dolce mai bine s-ar concentra să ofere un produs care să funcționeze și pentru ăia din afara țării. Dă-mi cu plată, dar să meargă, că nu merge nimic legal.

Becali se maimuțărește pe la TV, își face calcule cu banii din Ligă, însă trimite echipa să joace la Pitești acolo unde e miriște, nu gazon. Cât de nenorocit poate să fie un asemenea om care mulge tot ce poate dintr-o echipă, profită de interesul din jurul ei, dar nu investește un leu? Și e susținut și de prostimea din țara asta, că are o grămadă de susținători, vă zic eu.

Marele fundaș Toșca Alin cu care FCSB vrea în grupele Ligii Campionilor a fost depășit în viteză de Alibec prin minutul 20!!!! Voi vă dați seama că pe ăsta l-a depășit un atacant de 120 de kile și el vrea să joace cu Neymar și Bale? Altfel, mi-a plăcut Bourceanu, progresează.

Stanciu continuă să fie bun și când joacă prost, se vede la faza golului acolo unde a reușit să tragă dintr-o poziție aiurea rău de tot. E cel mai bun jucător din Liga 1 și dacă nu va fi la Euro eu voi susține Albania la turneul final. Jur! Că doar n-o să fiu fanul unei echipe care conține toate rezervele din Turcia.

La Astra e haiducie, voi să nu credeți acum că parioru’ e vreun mare antrenor. El a avut bafta cu Budescu și cu Alibec, a făcut atmosferă de cartier prin vestiar, sămoarămame și măjurpecopiiimei când nu veneau banii, grătare și manele și i-a mers o perioadă. Dacă priviți un antrenament cap-coadă la Astra vă ia cu dureri de cap.

Alexandru Tudor ăsta ce pilă are? Pe Dumnezeu? E leșinat complet de ani de zile, distruge meciuri încontinuu și e tolerat. I-a umplut de galbene pe ăia de la Astra la ficare duel, a fluierat absolut orice contact. Riscă să își ia bătaie rău de tot într-un moment încărcat în care apare cu mutra aia șie mult prea sigur pe deciziile lui proaste.

Pușcăriașul condamnat și eliberat condiționat MM Stoica îi numără recuperările lui Hamroun, jucătorul pe care îl carotează de când a ieșit de la subsol ca să îi facă loc lui Chipciu? Nu de alta, dar dacă Chipciu e de titular la FCSB, algerianul e de titular în Premier League.

Nu e amuzant cum ne mirăm prin studiouri că fotbalistul care n-a făcut nimic notabil în toată cariera lui, care a ajuns profesionist dintr-o regretabilă eroare, a greșit marcajul la golul lui Momcilovic? Despre Lovin vorbesc. Apoi ne mai mirăm că Alibec ratează cu stângul, dar nu spunem că i-a fugit o bucată de gazon de sub picioare pe orezăria aia.

momcilovic

6 comentarii

  • Cristi, te felicit pentru modul in care scrii, iti apreciez talentul, numai ca fotbalul romanesc nu mai poate fi luat in serios de ceva timp. Pentru mine e un izvor de amuzament si consider ca asa trebuie sa tratam cu totii fotbalul nostru. Ai vreo speranta ca se poate indrepta ceva? Eu, sincer, nu mai am. Drept urmare, ma incanta cand il vad pe Sumudica cu toate gesturile alea, ma bucur nespus cand aud decizia pe care o anticipam cu o zi inainte in ceea ce priveste scandalul pariurilor in care a fost implicat, discutiile interminabile despre arbitri si asa mai departe. Pentru ceva serios ma orientez spre Premier League, Bundesliga…

  • pacat, daca Alibec n-ar mai rupe cozile la Dristor si Calif chiar ar fi un atacant bun. overall, mi se pare incredibil in ce hal a ajuns Liga 1. se joaca derby-ul pentru titlu, cele mai bune echipe din campionat pe un stadion neutru, vechi si micut.

    • Nita ce? Mi-a spart urechile cu tipetele lui. Altfel a fost mediocru, mingea din final o scoate orice portar din Liga 1

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.