web analytics
Fotbal intern

FCSB are antrenor!

E Mihai Teja. Ba nu, e Dan Alexa! Ba nu, e Dan Petrescu sau Edi Iordănescu! Indiferent de numele celui care va semna în următoarele ore sau zile, cert e un singur lucru.

Echipa va continua să fie departe de atingerea potențialului pe care îl au jucătorii, asta pentru că adevăratul ”antrenor” e Gigi Becali. Nimeni nu va reuși, cu tot respectul pentru cei menționați mai sus, să își desfășoare activitatea așa cum trebuie. Vor fi nevoiți să urmărească CFR în lupta pentru titlu cu un lot în care nu există rezerve de fundași centrali, în care există un singur fundaș dreapta și trei fundași stânga, un lot care n-are rezervă valoroasă pentru Gnohere, un club în care Florinel Coman trebuie să joace indiferent de ceea ce se va întâmpla, un club în care sunt aduse drept întăriri persoane precum Mihai Roman și Andrei Cristea.

FCSB nu mai are nevoie de antrenor, are deja. Și tocmai de asta, dacă CFR nu suferă transformări negative de amploare, ardelenii vor câștiga titlul în acest sezon. Cât timp există un bătrân căruia i se suflă în fund și care are executantul Stoica în inima vestiarului cu raportul pregătit, FCSB va mai avea performanțe doar pe fondul tâmpeniilor făcute de alții.

Sigur, vorbim despre Liga 1. CFR sau Craiova sunt predispuse la prostii, au mai făcut în ultimii ani.

3 comentarii

 • Pt mine e fabulos ce caracter au oamenii astia… Teja (cica el ar fi) isi termina toata cariera acceptand sa devina presul lui Gigi. Vine intr-un loc unde:
  1. Nu are nici o decizie pe mana sa. Umilinta la maxim.
  2. E mijlocul unui razboi “rece” intre MM si ANP de unde va avea doar de pierdut.
  3. Jucatorii cu personalitate o sa-l ia la bascalie.

  Va pati ca Nick Dick – 0 trofee si etalonul presului perfect, etalon de care ma indoiesc ca va scapa vreodata.
  Nici unul dintre ei nu moare de foame, toti au bani suficienti pt o viata f buna, sunt respectati acolo unde sunt si cu toate astea…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.