web analytics
Fotbal intern

Favorita la titlu joacă azi cu rezervele Craiovei?

Viitorul e singura echipă care depinde doar de rezultatele ei pentru a lua titlu. Dacă Dinamo a bătut-o ieri pe CFR Cluj, pentru Viitorul există doar varianta victoriei în ambele meciuri pentru a se proteja de un alt rezultat pozitiv al câinilor cu Astra, în ultima etapă. Dacă mergem pe ideea că Dinamo câștigă cu Astra, Viitorul nu poate obține mai puțin de șase puncte, patru o duc la egalitate cu Dinamo și asta înseamnă să piardă titlul din cauza meciurilor directe.

La cum văd că arată lucrurile, Viitorul n-o are prea grea la Pitești. Chiar dacă îl au pe Nedelcu accidentat, chiar dacă Hodorogea și-a făcut praf glezna bucurându-se la golul cu FCSB și Purece e out, Hagi tot are un prim 11 alcătuit din variante foarte bune. Dincolo, pare-se că există niște probleme. Adică cei de la CSU Craiova vor să bage multe dintre rezerve, sub pretextul (penibil) că își odihnesc fotbaliștii pentru un meci din Cupă care-i peste două săptămâni. Și mai tare, am citit în GSP, e motivul. Cică ordinul vine din partea patronului Rotaru care ar vrea astfel să se răzbune pe FCSB ajutând Viitorul. Să se răzbune pe FCSB pentru că Becali l-a făcut albie de porci acum câteva săptămâni.

Deci după episodul Marc băiat bun, acum avem episodul Craiova băieți tineri? Ce dracului mai urmează la Giurgiu?

8 comentarii

  • Asta a fost alt episod: stai tu capra anul asta că stii că voi sta ani in sir după pentru a compensa, cum a stat Viitorul după odiosul 2 -5 cu Steaua.

  • Nick 77 FCSB nu e mai indreptatita sa ia titlul. Dar daca exista un clinci intre patroni asta nu inseamna ca tu trebuie sa te razbuni in teren. Avea dreptate Becali ca e un om de nimic. Si a demonstrat mai ales cand a urmarit Rotaru autocarul FCSB.

  • NU INTELEG CARE AR FI PROBLEMA AICI. VREI CUMVA SA SPUI CA FCSB E MAI INDREPTATITA SA IA TITLU ? SAU CA SE VA JUCA PE VIATA SI PE MOARTE LA GIURGIU?

  • Hai să așteptăm să vedem echipele, eu sunt sceptică la tot ce se scrie. Oricum, orice se întâmplă în ultimele două etape de pot face n teorii. Ivan dacă ia galben azi stă cu fcsb, 3 jucători care au avut sau vor avea relații cu fcsb nu joacă împotriva lor, Marc a jucat la Dinamo, Csu a pierdut nu știu câte meciuri la rând cu fcsb, Miriuta e dinamovist, Sumudica antistelist, poate viitor antrenor la fcsb. Mai poți? Gigi își bate joc de Rotaru, Reghecampf de Marcel Popescu, dar insinuează​ că îl cunoaște bine pe Rotaru și e om de bine. Dacă mai mergem puțin în urmă, Sapunaru e praf cu Viitorul. Sapunaru e praf și cu fcsb. Geraldo face penalty cu fcsb, Zlatinski ratează 1 sau 2 penaltyuri? Larie e învârtit de Hanca, poate merge din vară la Dinamo. Au făcut și schimb de tricouri la sfârșit, cine o mai știi…

  • Cum ar fi sa se incurce Viitorul, dupa modelul Dinamo la Poli Timisoara acum ceva ani in urma cand au jucat timisorenii cu juniorii?
    Cat despre biletul de 100 RON. E tactica veche a celor de acolo. Cand inca jucau la Ploiesti, au pus biletul 50 lei cand au jucat cu Petrolul. Vazand ca tot petrolistii au fost mai multi si au dominat, la urmatorul meci cu ei au pus biletul 100.

  • La Giurgiu e 100RON cel mai ieftin bilet. Nu stiai ca s-a facut campanie cu “FCSB nu ia titlul”? Fondator fiind Rotaru, care si-a recrutat pe rand oameni profesionisti: Traian, Sumigol si lista e in crestere

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.