web analytics
Opinie

Fără proteste violente, ziceți? Oprea e bine-mersi, Bănicioiu minte în continuare, Arafat vă sfidează. Bravo, pacifiștilor!

Românilor nu le merge greu cu adevărat, sunt absolut convins de asta. Sigur, nu le convine treaba cu incendiul de la Colectiv, s-au revoltat un pic, dar le trece. Deja s-a micșorat mulțimea de la Universitate, urmează să dispară definitiv zilele astea. Și ne-am mai trecut un protest în CV, chiar dacă a fost unul care nu a rezolvat absolut nimic. Pentru că repet, trebuie să fii complet dobitoc să crezi că Ponta și-a depus mandatul la presiunea străzii. Românii o duc bine, nu sunt nemulțumiți cu adevărat, le e bine și cald în casele lor.

Pentru că dacă nu le era, dacă voiau ca cineva să plătească pentru incompetența și corupția care a dus la zeci de morți atunci făceau prăpăd. Pentru că așa se face, nu a existat cauză importantă rezolvată în istorie prin marșuri tăcute și bannere glumețe! Ucrainenii au făcut prăpăd în centrul Kievului acum 2 ani și, într-un final, au rezolvat-o în favoare lor. Nici nu mai contează daca a fost spre binele lor sau nu, ideea e că au obținut ceea ce voiau.

Ce ați rezolvat cu marșul vostru? Păi vă zic eu: ați demis un premier care era oricum compromis și care nu ar mai fi rămas mult în funcție și ați trimis acasă un primar de care nu îi pasă nimănui. Oprea e în continuare în dreapta premierului interimar, Bănicioiu minte în continuare că avem spitale world class și oamenii mor cu zile, iar Arafat își face treaba ca bossu cu SMURD, deși am putea avea și alte servicii de urgență private care să răspundă la tragedii. Plus că mai vine și premierul și face advertoriale live, în ședință de Guvern, fundației lui Dan Voiculescu.

Nu au nicio frică de voi pentru că nu le-ați dat motive să le fie frică. De ce să le fie frică? De 25-30.000 de băieți și fete care mărșăluiesc? Patetic! Și voi, și pretențiile voastre de protest în liniște!

12191472_1246217045404248_8603132975377504100_n

7 comentarii

  • Stai putin de ce as vrea sa-l vad pe Arafat dat jos cand omul asta a pus bazele unui serviciu de care toti ne putem “bucura”in situatii speciale,din contra daca m-as afla intr-o situatie delicata de Arafat si ai lui din SMURD as vrea sa fiu salvat,in rest sunt de acord cu ceea ce ai spus mai in sus.Violenta de multe ori rezolva o situatie dar poate sa lase o tara in bezna mult timp,ai spus de Ucrainieni ca au obtinut ceva pai hai sa ne uitam la ei unde sunt astazi ca decat au reusit sa-l dea jos pe omul lui Putin si pe alti comunisti dar uita-te si tu ce se intampla in tara lot acum:zona Donbass e in plin razboi,Crimeea este luata de rusi si restul ucrainienilor nu cred ca sunt mai aproape de zona Euro.Sincer nu cred ca as suporta sa-i vad pe bozgori profitand de situatie noastra din tara si sa-i vad luand cele 3 judedete pe care le vor,deci asa NU.Dar cu cine vrei sa faci o revolutie cu cei care fac selfie cu cei care se duc in piata pentru ca este un trend sa iesi in piata cu galeriile care striga fel si fel de prostii care nu au sens,o gramda de lume care a iesit daca ii intrebi pe fiecare in parte ce vor sa schimbe,majoritatea spun numai aberatii nu stiu ce vor mai departe.

  • Am impresia ca esti putin bolnav, cum adica romanii o duc prea bine? De ce nu ai iesit tu sa arunci prima piatra? Defapt asta e romanul, se uita in ograda altuia si iti spune ce nu e bine. Toti sunteti niste mincinosi manipulatori (jurnalisti de 2 bani gauriti). Asta va place, sa mintiti publicul si sa musamalizati !!!!

    • Pai asta spuneam, ca daca o duceau rau atunci se revoltau cum se cuvine, nu prin marsuri tacute care nu produc niciun efect.

  • Au revendicat schimbarea totului ce le-a stat prin gand, mai putin propriului prost gust. Si trec pe strazi si totul a ramas la fel. De fapt nu, CV-ul romanului e mai bogat acum. Cu inca un protest. Revolutionarii…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.