web analytics
Fotbal intern

FAQ despre ”emisiunea” Națiunea Stelistă

Nu de alta, dar să n-avem vorbe în timpul ei sau pe urmă, pe la comentarii. Să lămuresc niște chestii, pe scurt, ca să știm de unde plecăm și unde vrem să ajungem. Ok? Ok!

  • Nu e talk-show și nici emisiune de analiză fotbalistică. Eu nu sunt moderator, nu vreau să fiu vreodată, așa că nu voi modera o emisiune. Va fi o… emisiune de autor, să zicem. Dacă vreți să fiți informați urmăriți canalele oficiale ale Stelei și contul AS47.
  • Nu copiem formatul obosit în care unii vorbesc o oră despre cât de tragic e prezentul și despre cât de glorios a fost trecutul. Nu căutăm doar probleme, nu căutăm nici soluții.
  • Scopul nu este atingerea de audiențe uriașe, schimbarea opiniilor anumitor categorii de oameni. Nici gând. Scopul este simpla discuție despre starea actuală. Într-o formulă în care, de cele mai multe ori, o să auziți doar punctul meu de vedere. Nu adevăruri absolute, nu verdicte, ci punctul meu de vedere.
  • Faptul că AS47 face eforturi să mă plătească cu câteva mii de euro pe lună – nu multe, nu săriți – în condițiile în care facem doar o emisiune pe săptămână, trebuie să fie de apreciat. Așa că mulțumiți-le oamenilor de acolo!
  • Nu sunt de acord cu trăitul și operatul într-o bulă. Trăim, toți, în același peisaj fotbalistic, nu există subiecte despre care nu vorbim, nu există subiecte sensibile. De aceea, în emisiune veți auzi și lucruri legate de Dinamo, Academia Rapid, Cluj, Craiova, Iași, Timișoara, Arad, FCSB. Ăsta e peisajul.
  • În ultimul rând, eu n-am războaie. Nu împart lumea în prieteni și dușmani, nu o să fim talibani în exprimare și în abordare. E extrem de important.
  • Aveți dreptul să nu vă placă, aveți dreptul la opinii, aveți și posibilitatea să nu vă uitați. E o țară liberă, un internet la fel de liber. Eu sunt mulțumit cu orice variantă alegeți.

În timpul emisiunii veți putea lăsa mesaje pe chat-ul live-ului sau, mai direct, la mine pe Instagram.

Emisiunea va putea fi urmărită pe canalele de comunicare AS 47. Adică aici. De la ora 21:00.

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.