web analytics
Fotbal intern

Falub și Piatra Filozofală

După o perioadă extrem de lungă, Steaua pare că și-a găsit antrenor. Au eșuat variante, au căzut propuneri, a rămas în picioare Adrian Falub. Bine, nici asta nu-i parafată în mină de pix Bic, dar are șanse foarte mari să se întâmple.

Acum, care-i treaba cu Falub? Pe lângă faptul că a ajuns să fie o variantă pentru Steaua dintr-o serie de motive pe care eu le dezaprob și într-un anturaj cu care eu nu sunt de acord, cu Falub n-am o problemă. Asta pentru că e un antrenor cu promovări, antrenor cu multe meciuri la ligile întâi și a doua.

Citeam comentarii cum că Falub n-ar fi bun, că n-are CV. Eu am impresia că nu e nimic mai rău decât ruperea de realitate. Nimic pe planeta asta, cu excepția schimbărilor climatice care oricum ne vor rade pe toți în 50 de ani. Sunt talibani care nu își dau seama că Steaua joacă în Liga 4. Nu există ca Falub să n-aibă CV pentru Liga 4, că are, aproape oricine are CV pentru Liga 4. Ah, că voiau ei antrenor cu nume și performanțe? Ei, talibanii. Asta e altceva. Doar că n-avea cine să vină. Vă imaginați cum stăteau toți antrenorii din Ligile 1 și 2 la poartă la Bixi, ca niște corporatiști pe hol la Oracle, așteptând interviul pentru job?

Sigur, ce e real e faptul că Falub nu e peste Lăcătuș. N-are cum să fie. Însă orice om limpede la minte își poate da seama că pe Lăcătuș nu lipsa de pricepere l-a făcut să rateze două promovări. Lăcătuș nu de slab a plecat din postul de antrenor. Așa că Falub, chiar și incomparabil sub Lăcă, n-are cum să nu reușească dacă nu face greșelile din trecut.

Altfel, viteza cu care s-au mișcat în aducerea antrenorului e o nouă dovadă a faptului că în club nu lucrează oameni ancorați în realitățile lui 2019.

3 comentarii

  • Realitățile lui 2019 e că nimeni nu face o investigație jurnalistică profesionistă. Să ne spună și nouă cum a fost înscrisă SC FC Fcsb SA direct in Liga 1 in anul înființării. Cum se folosește ilegal de palmaresul Stelei. Cum au gestionat “subiectul” interlopii din MApN, deghizați în militari care-și iubesc patria. Că așa, să vorbim/scriem despre Falub și Lăcătuș, o putem face și noi, anonimii, bețivii, burtoșii crăpați de cârnați, lăturile societății…

  • Daca nu aduc jucatori, nu au nicio sansa. Un lot de 17 oameni (cu niste rezerve decente), cu varsta peste 30 dar cu meciuri jucate in L2 sau L1, castiga campionatul la pas, FARA ANTRENOR Chiar si cu meciuri in L3 sau L2. Vorbim, totusi, de liga4a. Amatorii din conducerea Stelei mananca bani si se prefac ca manageriaza un club de fotbal. Daca n-au reusit doi ani promovarea in liga aIIIa doi ani la rand, nu inteleg ce mai cauta acolo. Gandindu-ne la nivelul Ligii I, ne putem da seama ce fel de Liga aIVa avem…au facut bani din bilete cat, poate, n au facut echipe din liga I in ultimii doi ani, puteau face mult mai mult, dar sunt prosti rau sau lenesi. Steaua, din pacate, dispare…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.