web analytics
Fotbal intern

Falsa problemă Mirel Rădoi. De ce ne pasă dacă are sau nu licență?

Îmi explodează capul dacă mai văd un specialist cum își dă cu părerea asupra gravității situației de la FCSB, club care are pe bancă un antrenor fără licență Pro. Sunt crime asupra minorilor despre care nu s-a scris atât de mult. Observ o îndârjire extraordinară a jurnaliștilor de presă scrisă sau TV în a comenta problema lui Rădoi. Cum, nu are licență??? Moaaaaa! Inadmisibil, incredibil, nu respectă regulamentele, huo FCSB! Nu are voie să stea pe bancă, nu are voie să vină la conferință, să intevină cinevaaaa!

Bun, nu aș vrea să le spun că sunt proști. Dar îi întreb altceva: cui dracu îi pasă dacă are Rădoi licență de antrenor sau nu? Serios, cu ce afecteaza viața cuiva, oricui, dacă antrenorul Stelei are foaia aia de hârtie. Aș fi înțeles revolta asta generală dacă aveam de-a face cu un medic care opera deși terminase Teologia. Sau cu un pilot de avion care face curse Otopeni – Londra fără să fi făcut o școală de specialitate. Da, tată! Acolo merită tocana.

Dar aici vorbim despre fotbal, băi nene! 22 de inși care aleargă o minge și care dau goluri. Ne bucurăm, yey! Ei câștigă bani, yey! Și gata, s-a terminat! Cum își administrează ei treburile e fix problema lor. Tocmai, faptul că Rădoi nu are licență Pro ar trebui să fie motiv de îngrijorare strict pentru condamnatul Becali. A angajat un individ teoretic nepriceput, doar el are de suferit.

”Există un regulament și trebuie respectat. Bla bla bla blaaaa, blablablaaa”. Am auzit asta de atât de multe ori încât fac alergie. Da, mă! Există un regulament imbecil. Licențierea antrenorilor este doar o modalitate prin care se adună bani, atât. Pregătirea profesională e necesară, nu mă înțelegeți greșit, însă ar trebui să fie stric interesul antrenorilor. Dacă ei vor, federațiile le pot pune la dispoziție cursuri de pregătire contra cost. Dar dacă nu vor, ar trebui să fie lăsați să antreneze fără licențele lu’ pește prăjit. Repet, nu pierde societate de pe urma faptului că Rădoi sau alții nu au licență. Nu afectează viața nimănui, FCSB nu are un avantaj din asta, stratul de ozon nu s-a subțiat din cauza asta. De ce naiba mai discutăm subiectul?

Cui îi pasă cine e antrenorul FCSB? Foto: Fb FCSB

Cui îi pasă cine e antrenorul FCSB? Foto: Fb FCSB

5 comentarii

  • Dumneavoastra ati terminat Facultatea de Jurnalism? Daca nu, cum de ati ajuns si aveti dreptul sa profesati in acest domeniu? Nu este nevoie de o oarecare pregatire?

    • Dumneavoastra pricepeti limba romana? Sau aveti rude la Fanatik? Cat timp nu ocup o functie la stat, pregatirea mea profesionala este o chestiune de care trebuie sa ii pese doar angajatorului. Atat! E valabil si pentru mine, dar si pentru Mirel Radoi.

  • furia asta acum e dea dreptul penibila. trebuiau sa ia atitudinea asta atunci cand a fost numit nu dupa ce UEFA nu-i mai da voie sa stea pe banca

  • singura chestie esentiala din toata treaba asta este faptul ca pentru Steaua regulamentele sunt paragrafe facultative

    • Ca si-au facut ei obicei din a forta regulamentele, asta e alta discutie. Dar mie mi se pare complet inutila furia publicului vizavi de absenta licentei unui antrenor care nu le influenteaza viata cu nimic.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.