web analytics
Fotbal extern

Faith in humanity restored! 20.000 de suporteri, în fața spitalului unui copil grav bolnav

Partea fotbalului care include spectatorii, în special partea aia la bustul gol, cu tatuaje și cu berea-n mână, produce de multe ori povești extraordinare. Este și cazul celei de azi care îi are în centru pe fanii lui Brondby. Peste 20.000 de suporteri au mărșăluit pe străzile din Copenhaga pentru finala Cupei, însă pe drum au făcut o oprire.

Toți! Peste 20.000 de oameni îmbrăcați în galben-albastru, cu torțe, fumigene, steaguri și petarde, toți s-au oprit în fața spitaluli în care e internat Felix. Felix, un copil de un an și opt luni cu afecțiuni serioase la nivelul creierului și la nivelul ficatului, afecțiuni care îi pun viața în pericol. Și toți acești oameni au scandat și cântat în fața spitalului în care Felix, fan Brondby, era internat.

Până la urmă, mama lui Felix l-a îmbrăcat cu tricoul cu Brondby, i-a pus peste urechi niște căști de protecție, și au ieșit împreună în fața galeriei. Și, potrivit mamei, fericire mai mare pe Felix nici că se putea, nu părea un copil bolnav, în niciun caz nu părea copilul pentru care doctorul lui a zburat de urgență la Geneva, acolo unde speră să afle metode prin care să îi poată salva viața.

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.